عارضه آبسه كبد در 14 بیمار بهبودیافته از كرونا در هند

عارضه آبسه كبد در 14 بیمار بهبودیافته از كرونا در هند بیمارستان دی: مقام های بیمارستان ˮگانگارامˮ در دهلی از تشخیص آبسه کبدی و عارضه «بزرگ شدن غیرعادی» کبد در 14 بیمار بهبودیافته از کووید-19 در دو ماه گذشته خبر دادند و آنرا بعنوان یکی از عوارض بعد از مبتلاشدن به کووید طبقه بندی کرده اند.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پزشکان هندی می گویند: از ۱۴ بیمار مبتلا به تورم یا آبسه کبدی، هشت نفر در دوران درمان کووید-۱۹ داروهای استروییدی مصرف کرده بودند و یک نفر گرفتار خونریزی شدید شده بود.
بگفته رییس بخش کبد و پانکراس بیمارستان گانگارام، ۱۰ نفر از بیماران مرد و چهار نفر زن بودند.
او اظهار داشت: نکته غیرمعمولی که یافتیم این بود که ظرف ۲۲ روز دوران نقاهت از کووید-۱۹، بخش های بزرگی از هر دو نیمه کبد بیمارانی که مشکل ایمنی بدن نداشتند، متورم شده و به بستری در بیمارستان نیاز پیدا کردند.
بگفته این پزشکان، تغذیه ضعیف و استفاده از استروییدها می تواند به آبسه و تورم کبدی منجر شود.
پزشکان این بیمارستان گفته اند که یک نفر در اثر شدت خونریزی در حفره شکمی بعد از تورم کبدی شدید، جان باخت.
پزشکان بیمارستان گانگارام گفته اند که آبسه و دمل کبد بطور معمول ناشی از انگلی به نام «انتاموبا هیستولیتیکا» است که بوسیله آب و غذای آلوده منتقل می شود و سپس ممکنست با گردش خون در جهاز هاضمه بیمار، به کبد راه یابد و سبب آبسه شود.
به نوشته روزنامه هندوستان تایمز بگفته کارشناسان، تضعیف سیستم ایمنی بدن بیماران مبتلا به کووید-۱۹ و استفاده از استروییدها برای درمان، احیانا از عوامل ایجاد آبسه کبدی در ۱۴ بیماری بوده اند که در بیمارستان دهلی بستری شدند.




منبع:

1400/05/03
12:48:43
5.0 / 5
661
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان