مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی:

نیاز ایرانی ها به خدمات توانبخشی

نیاز ایرانی ها به خدمات توانبخشی به گزارش بیمارستان دی مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی با اشاره به اینكه بر مبنای پیش بینی های سازمان جهان بهداشت، نیاز به خدمات توانبخشی در آینده افزایش قابل توجهی خواهد یافت، اضافه كرد: حداقل ۷ تا ۱۰ درصد از جمعیت ایران دچار نوعی ناتوانی اولیه و یا ناتوانی ناشی از حوادث و بیماری ها هستند و به خدمات توانبخشی نیاز دارند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر محمد تقی جغتایی تصریح كرد: با عنایت به شیوع بالای حوادث، بلایای طبیعی و حوادث ترافیكی و جاده ای، رشد بیماری های مزمن به علت سبك زندگی جدید و صنعتی شدن جامعه، افزایش امید به زندگی در بدو تولد و افزایش جمعیت سالمندان، توجه جدی سیاست گذاران و متولیان حوزه سلامت به گسترش خدمات توانبخشی را ضروری كرده است.

وی خاطرنشان كرد: افزایش كمیت و كیفیت عرضه خدمات توانبخشی بدون بهره گیری از فناوری های این حوزه، امكان پذیر نیست و در همین زمینه، توسعه این فناوری ها بعنوان یكی از سه هدف اصلی سازمان بهداشت جهانی در برنامه عملیاتی ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ گنجانده شده است.

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی با اشاره به برگزاری سمینار "فناوری های توانبخشی، شرایط فعلی كشور و افق پیش روی آن"، اظهار داشت: تكنولوژی های توانبخشی امروز بخش مهمی از خدمات این حوزه است و هدف ما این است كه تكنولوژی های توانبخشی را با مشاركت دانشكده های پزشكی، متخصصان توانبخشی و بالینی و مهندسان پزشكی در كشور توسعه دهیم.

بنابر اعلام وب دا، جغتایی خاطرنشان كرد: در این سمینار، تكنولوژی های روز دنیا در حوزه توانبخشی معرفی و از شركت های دانش بنیان خواسته می گردد كه این تكنولوژی ها را در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی در كشور تولید كنند. همینطور در حاشیه این سمینار، نمایشگاهی از محصولات شركت های دانش بنیان موفق در حوزه توانبخشی برپا می گردد.

وی در انتها اظهار داشت: در سمینار " فناوریهای توانبخشی، شرایط فعلی كشور و افق پیش روی آن" كه ۱۷ دی ماه در مركز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشكی ایران برگزار می شود، جمعی از معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت، روسای دانشكده های فنی دانشگاه های كشور، مدیران گروه های رشته های توانبخشی، بالینی و طب توانبخشی، فیزیكی، نورولوژی و ارتوپدی و سازمان های مردم نهاد حضور خواهند داشت.

1396/10/11
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات