مدیركل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت اعلام كرد

اعمال تغییرات جدید در سامانه نسخه الکترونیک

اعمال تغییرات جدید در سامانه نسخه الکترونیک مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران، امکان تجویز نسخه برای تاریخ آینده و تغییرات در رابطه با ارجاع و دسترسی به سوابق بیمه شده را از مهم ترین تغییرات اعمال شده در پنل نسخه الکترونیک عنوان نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر حنان حاجی محمودی، اظهار داشت: کلیه پیشنهاداتی که در جهت بهبود استقرار نسخه الکترونیک مطرح می گردد در کار گروه های مربوطه بررسی شده و اولویت بندی می شوند. تا کنون هم تغییرات زیادی جهت سهولت استفاده کاربران در سامانه بوجود آمده است.
به نقل از ایشان، بیشتر مشکلات مراکز درمانی در ثبت نسخ الکترونیک برطرف شده است و هر ماهه هم شاهد اعمال تغییرات جدید در سامانه هستیم.
وی ادامه داد: الان هم خیلی از موارد همچون استعلام از سامانه نظام پزشکی در ثبت نسخه کاغذی، قوانین و تعرفه های دندانپزشکان متخصص و جداسازی فیلد تجهیزات پزشکی از داروها در سامانه نسخه الکترونیک در محیط تست مستقر شده اند و بعد از بررسی های کارشناسی این موارد به محیط اصلی منتقل می شوند.
او افزود: یکی از تغییراتی که در سامانه اضافه شده است، امکان مشاهده سوابق بیمه شده برای پزشک است. جهت استفاده از این امکان، با درخواست پزشک، پیامکی برای بیمه شده ارسال می شود و در صورتی که بیمه شده دسترسی پزشک به محتوای سوابق درمانی وی را تایید کند، دسترسی پزشک برای آن ایجاد می شود.
وی به پیاده سازی تغییراتی در نحوه نمایش اصالت های سوزانده شده در سامانه اشاره نمود و اظهار داشت: امکان ثبت اصالت برای داروهای غیر بیمه ای هم در سامانه فراهم است و داروخانه می تواند نسبت به سوزاندن داروهای مشخص شده در این گروه هم اقدام نماید و مجموعا ثبت و کنترل اصالت های ثبت شده برای داروخانه راحتتر شده است.
بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت، وی یکی دیگر از تغییراتی که به تازگی در سامانه بوجود آمده است را امکان دسترسی به داشبورد جهت رویت عملکرد پزشکان شاغل در درمانگاه ها و بیمارستان ها معرفی نمود و اضافه کرد: با استفاده از این امکان که بزودی برای سایر مراکز طرف قرارداد هم ایجاد می شود، مراکز می توانند نسبت به کنترل عملکرد، سهم سازمان و تعداد نسخ ثبت شده در مرکز اقدام نمایند.

1400/06/24
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , پزشك , پزشكی