توسط اطلاعات سپاه اردبیل انجام گرفت؛

کشف ۲ انبار بزرگ داروهای احتکار شده و تاریخ گذشته در اردبیل

کشف ۲ انبار بزرگ داروهای احتکار شده و تاریخ گذشته در اردبیل بیمارستان دی: 2 انبار بزرگ داروهای احتکار شده، کمیاب و تاریخ گذشته توسط اطلاعات سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل کشف و ضبط شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سازمان اطلاعات سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در اطلاعیه ای اعلام نمود طی تلاش و رصد پاسداران گم نام امام زمان (عج)، ۲ انبار بزرگ داروهای احتکار شده کشف و ضبط شد.
در این عملیات که با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل صورت گرفت هزاران قلم داروی بیماریهای خاص، داروهای کمیاب و تاریخ گذشته، انواع انسولین های قلمی، آمپول های سینال اف ۴۵۰ و ۷۵ (استفاده در درمان ناباروری)، قرص تگرتول ۲۰۰، اسپری اسپیریوا، انواع مکمل های دارویی و انواع آنتی بیوتیک ها کشف و ضبط شد.
بر اساس بررسی های کارشناسی ارزش داروهای کشف شده حدود ۲۰ میلیاردریال برآورد شده و در همین راستا انبارهای شناسایی شده پلمب و پرونده جهت طی مراحل قضائی به مراجع ذیربط ارجاع شد.
در این اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه حضرت عباس (ع) از مردم استان خواست با مشاهده هرگونه احتکار، قاچاق و مسائل امنیتی با تلفن شبانه روزی ۱۱۴ تماس گرفته و گزارش دهند.

1400/06/26
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , دارو