زالی عنوان كرد؛

مرگ های کرونائی در تهران تا آخر هفته 2 رقمی می شود

مرگ های کرونائی در تهران تا آخر هفته 2 رقمی می شود بیمارستان دی: فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، پیش بینی نمود ظرف دو تا سه روز آینده شاهد 2 رقمی شدن مرگ های کرونائی در تهران باشیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا زالی، با اشاره به روند نزولی بیماری کرونا در تهران، اظهار داشت: پیش بینی ما این است که باتوجه به نزولی شدن آمار مراجعات بیماران کرونائی و کاهش موارد بستری، میزان مرگ و میرهای روزانه در تهران ظرف دو سه روز آینده ۲ رقمی شود. وی ادامه داد: میزان مراجعان ما به زیر ۱۷ هزار نفر رسیده و آخرین فوتی های ما روز گذشته ۱۱۱ مورد بود که پیش بینی می نماییم تا سه شنبه و چهارشنبه، باید شاهد ۲ رقمی شدن مرگ و میرها باشیم. زالی افزود: ۱۲ درصد از گروه های سنی بالای ۶۵ سال در تهران هنوز واکسن نزده اند که این مسئله می تواند خطرناک باشد. زیرا، این افراد جزو گروه های پرخطر هستند و باید واکسن بزنند.

1400/06/29
تگهای خبر: بیماری