بررسی اثربخشی واکسن کووید-۱۹ روی کودکان

بررسی اثربخشی واکسن کووید-۱۹ روی کودکان آزمایش های اخیر روی واکسن کرونای فایزر نشان داده است که این واکسن برای کودکان بی خطر است و آنان را در مقابل بیماری مصون می سازد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، شرکت داروسازی فایزر اعلام نموده است که واکسن کووید-۱۹، واکنشهای ایمنی را در بدن کودکان پنج تا ۱۱ ساله تقویت می کند و بنابراین برنامه دارد تا هرچه سریعتر برای دریافت تاییدیه و آغاز تزریق آن به کودکان در ایالات متحده، اروپا و کشورهای دیگر اقدام نماید.
این شرکت داروسازی اعلام نموده است: این واکسن که در دو دُز تزریق می شود در آزمایشات بالینی فاز دو و سه، واکنش ایمنی را در کودکان پنج تا ۱۱ ساله بوجود آورده که با آنچه پیش از این در افراد ۱۶ تا ۲۵ سال مشاهده شده بود، مطابقت دارد.
مدیر اجرایی فایزر اظهار داشت: از ماه جولای، موارد مبتلا شدن به کووید-۱۹ در کودکان آمریکایی حدود ۲۴۰ درصد افزایش پیدا کرده که تاکید کننده ضرورت واکسیناسیون است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از خبرگزاری رویترز، وی ادامه داد: نتایج بدست آمده در این بررسی، دلیل قوی برای اقدام به منظور درخواست مجوز تزریق واکسن به کودکان پنج تا ۱۱ ساله است و ما می خواهیم این یافته ها را به سازمان غذا و دارو و سایر نهادهای نظارتی عرضه دهیم.

1400/06/30
تگهای خبر: بیماری , دارو , داروسازی , سازمان غذا و دارو