عضو كمیسیون بهداشت مجلس؛

موافقت مجلس برای واردات دارو

موافقت مجلس برای واردات دارو به گزارش بیمارستان دی عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اینكه ارزش مالی واردات دارو درمقایسه با میزان آن قابل مقایسه نیست، اظهار داشت: اختصاص ارزی با كمترین اثر گرانی بر اقلام دارویی از وظایف دولت و مجلس است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد نعیم امینی فرد در مورد لزوم توجه به میزان ارز مرجع برای واردات دارو، اظهارداشت: برای تهیه اقلام دارویی باید مسائلی مدنظر قرار گیرد، بعنوان نمونه ذخیره استراتژیك از مسائل ضروری بوده و منابع مالی آن باید در لایحه بودجه مورد توجه قرار گیرد، همینطور مبحث مهم دیگر اشتغال آفرینی صنعت دارو دركشور است به صورتی كه ۹۵ درصد اقلام دارویی در كشور تولید می گردد كه این خود یك مزیت قابل توجه است.
وی اضافه كرد: اگر قرار باشد یك قلم دارو با ارز مرجع و مناسب به كشور وارد می گردد به قطع در صدر توافقات قرار دارد، به طورقطع باید برای واردات دارو ارزی را در نظر گرفت كه كمترین اثر گرانی را بر اقلام دارویی و صنعت داروسازی بگذارد.
امینی فرد با اشاره به اینكه هم اكنون واردات دارو به میزان ۸ تا ۱۰ درصد است، خاطرنشان كرد: اما ارزش مالی حاصل از واردات دارو قابل توجه است، یعنی قدرمطلق اعتبار برای واردات این میزان دارو یك سوم حتی بیشتر به خود اختصاص می دهد. ازاین رو تامین تكنولوژی و میدان دادن به شركت های دانش بنیان كه بتوانند با كیفیت مناسب اقلامی كه با صرف هزینه های بسیار به كشور وارد می گردد را درداخل تولید كنند مزیت قابل ارزشمندی خواهد بود.
عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تصریح كرد: مجلس و كمیسیون بهداشت در صورت عرضه پیشنهادات وزارت بهداشت در مورد اختصاص ارز مرجع برای برای واردات دارو و كالاهای سلامت از این رویكرد حمایت می كند.

1396/10/13
تگهای خبر: بهداشت , دارو , درمان , واردات دارو