با تصویب بودجه ۱۰۰۰میلیاردی تعرفه پرستاری؛

كمیسیون تلفیق به انتظار ۱۰ ساله پرستاران آخر دهد

كمیسیون تلفیق به انتظار ۱۰ ساله پرستاران آخر دهد بیمارستان دی: عضو كمیسیون بهداشت مجلس، اجرای قانون تعرفه گذاری را خواسته به حق جامعه پرستاران دانست و اظهار داشت: انتظار می رود كمیسیون تلفیق به انتظار ۱۰ ساله پرستاران برای اجرای این قانون آخر دهد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، منوچهر جمالی سوسفی با اشاره به اینكه اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مطالبه جدی جامعه پرستاری است، اظهار داشت: با ارزش گذاری برای تمامی خدمات پرستاری مشخص می گردد هر فرد چه حجمی از كار و با چه ارزشی را انجام داده كه در نهایت نحوه و میزان پرداختی ها مشخص خواهد شد.
وی با یادآوری اینكه اعضای كمیسیون بهداشت در كمیسیون تلفیق نهایت اهتمام خویش را برای تامین منابع اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به كار می برند مرتبط با پیشنهاد اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد برای اجرای تعرفه پرستاری، اضافه كرد: این پیشنهاد در گذشته در كمیسیون عنوان شد اما به نتیجه نرسید و در نهایت با پیگیری های نمایندگان مجلس، پرستاری و وزارت بهداشت این پیشنهاد مورد موافقت قرار گرفت و به كمیسیون تلفیق عرضه شد.
جمالی با اشاره به اینكه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بر مبنای برنامه ششم باید اجرا شود، ادامه داد: اجرای این قانون خواسته به حق، منطقی و قانونی جامعه پرستاران است از این رو به علت فشار حجم كاری بالا و وظیفه سنگینی كه این قشر بر عهده دارند باید هر چه سریع تر اجرا شود.
وی ادامه داد: انتظار می رود با حمایت و دفاع تمام قد تمامی اعضای كمیسیون تلفیق بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی اختصاص پیدا كند تا با اجرای قانون تعرفه گذاری مشكلات بی شمار جامعه پرستاری رفع گردد.
عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، خاطرنشان كرد: قوانین متعددی در كشور وجود دارد كه اجرای آنها به علت كمبود منابع به تعویق افتاده كه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری هم یكی از این قوانین است كه به مدت ۱۰ سال بر زمین مانده است.

1396/10/14
تگهای خبر: بهداشت , خدمات