۱۳۴ فوتی و ۶۴۳۰ ابتلای جدید کرونا در کشور

۱۳۴ فوتی و ۶۴۳۰ ابتلای جدید کرونا در کشور به گزارش بیمارستان دی بنا بر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته متاسفانه ۱۳۴ بیمار کووید-۱۹ در کشور جان خویش را از دست دادند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، از روز گذشته تا امروز ۲۵ آبان ۱۴۰۰ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۵۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۵۱ هزار و ۶۴۲ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۴ بیمار کووید۱۹ جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸ هزار و ۴۰۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون و ۷۲۰ هزار و ۸۹۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۴۷۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۳۷ میلیون و ۲۵۴ هزار و ۴۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۲ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

1400/08/25