در جلسه شورای اداری استان زنجان مطرح شد؛

اختصاص بودجه به پروژه های بهداشت و درمان استان زنجان

اختصاص بودجه به پروژه های بهداشت و درمان استان زنجان به گزارش بیمارستان دی زنجان وزیر بهداشت اظهار داشت: برای تکمیل پروژه های بهداشت و درمان استان زنجان همچون مرکز تشخیص و درمان روان پزشکی، تجهیز بیمارستان بوعلی سینای خرم دره و بخش خبرساز بیمارستان 147 تخت خوابی ولی عصر زنجان، سه پایگاه سلامت شهری و روستایی و... بودجه اختصاص داده شد.

بهرام عین اللهی امشب (۲۷ آبان ماه) در جلسه شورای اداری استان که با حضور رییس جمهور و هیئت همراه در دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به همکاری خوب خیرین سلامت استان زنجان، اظهار نمود: زنجانی ها در وضعیت کرونائی، پروتکلهای بهداشتی را بسیار عالی رعایت کردند، حتی در پیک پنجم کم ترین میزان مرگ و میر را به خود اختصاص دادند.

وی با اعلان اینکه پوشش واکسیناسیون در استان زنجان به ۸۸ درصد دُز اول و ۷۲ درصد دُز رسیده است، اضافه کرد: مرکز تشخیص و درمان روان پزشکی در زنجان هنوز تکمیل نشده که باید به سرعت تمام شود که برای این امر ۲۰ میلیارد تومان از سازمان برنامه و بودجه و ۳۰ میلیارد تومان از وزارت بهداشت تخصیص داده می شود.

این مسئول با اعلان اینکه بیمارستان بوعلی سینا خرم دره باید تجهیز شود که وزارت بهداشت ۱۲ میلیارد تومان مختص کرده است، اشاره کرد: برای تحهیز بخش خیرساز بیمارستان ۱۴۷ تخت خوابی ولی عصر (عج) زنجان ۴۰ میلیارد تومان توسط وزارت بهداشت اختصاص داده شده است.

وزیر بهداشت با اعلان اینکه سه پایگاه سلامت شهری و روستایی، ۷ میلیارد تومان پیش بینی شده بصورت مساوی با وزارت بهداشت و ستاد اجرائی فرمان امام انجام می گیرد، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی زنجان لازم است یکی از املاک مازاد خودرا به فروش برساند تا بوسیله آن بتوانیم بحث خوابگاهی همچون مشکلات آنان بوده در جهت خرید، تکمیل و راه اندازی پروژه های خوابگاهی انجام دهیم.

وزیر بهداشت با اشاره به خواسته های مردم شهرستان طارم و مشکلات موجود آب و راه در این شهرستان، اشاره کرد: استانداری زنجان برای تکمیل پروژه های بخش های درمانی و بهداشتی پلاک های ثبتی املاک خودرا انجام دهد.

1400/08/28