ضرورت تشویق مادران آبستن به واکسیناسیون ضد کرونا

ضرورت تشویق مادران آبستن به واکسیناسیون ضد کرونا دبیر بورد زنان وزارت بهداشت اظهار داشت: در کمیته ی علمی کشوری کرونا عنوان شد که باید مادران آبستن را تشویق به واکسیناسیون نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر اشرف آل یاسین در حاشیه جلسه کمیته ی علمی کشوری مقابله با کرونا، درباره واکسیناسیون زنان آبستن اظهار داشت: حقیقت این است که در مادران باردار، واکسیناسیون تابحال عارضه ای نداشته است.
وی اضافه کرد: واکسن سینوفارم هم واکسنی ایمن است و تزریق دز سوم آنرا در مادرانی که بیماری های زمینه ای مانند دیابت و فشار خون دارند، اگر دو دز را تزریق کرده اند و سه تا چهار ماه از آن گذشته، سفارش میکنیم که تزریق شود.
وی اضافه کرد: در کمیته ی علمی عنوان شد که باید مادران آبستن را تشویق به واکسیناسیون نماییم. چونکه واکسن ایمن است.

1400/09/02
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , وزارت بهداشت