مدیركل امور دارویی سازمان غذا و دارو تشریح كرد؛

ماجرای کمبود داروهای بیماران تالاسمی

ماجرای کمبود داروهای بیماران تالاسمی بیمارستان دی: مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو، در رابطه با این که گفته می شود تامین داروی بیماران تالاسمی گرفتار مشکل شده است، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، با عنوان این مطلب که داروی بیماران تالاسمی به شکل تزریقی و خوراکی در بازار دارویی کشور وجود دارد، اظهار داشت: هر دو فرم دارو در کشور تولید می شود و واردات هم دارد. وی درباب واردات داروی بیماران تالاسمی، اضافه کرد: هر چند برمبنای سیاست وزارت بهداشت، وقتی دارویی در داخل تولید می شود، نباید مشابه خارجی وارد شود، اما برای داروی بیماران تالاسمی این ممنوعیت را ایجاد نکردیم، مشکلی که الان داریم این است که کمپانی تولید کننده فرم تزریقی وارداتی فقط برای ایران و عراق تولید می شود و تولید کننده آن گفته دیگر برای آنها خیلی مصرف ندارد. محمدی با عنوان این مطلب که دنیا به سمت داروی خوراکی بیماران تالاسمی می رود، اظهار داشت: ما درحال تهیه فرم خوراکی داروی بیماران تالاسمی هستیم.

1400/09/14