سلام هنری به مدافعان سلامت

سلام هنری به مدافعان سلامت بیمارستان دی: موسسه صبا در استقبال از روز پرستار و با هدف تکریم جایگاه بلند سفیران سلامت، با نمایشگاهی از آثار خوشنویسی «کاوه تیموری» به سیمرغان سپیدبال سلامت و پرستاران گرامی، سلام می گوید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری صبا ـ وابسته به فرهنگستان هنر ـ نمایشگاه «سلام بر سپیدبالان پرستار» عصر چهارشنبه (۱۷ آذر ۱۴۰۰) ساعت ۱۵ در نگارخانه خیال گشایش می یابد.
این نمایشگاه، شامل ۲۶ اثر خوشنویسی در چارچوب خط نستعلیق است که تمامی آنها با مضمون اشعاری در وصف فداکاری ها، جانفشانی ها، مهرورزی ها و حماسه آفرینی های عاشقانه این فرشتگان سپیدجامه و مدافعان سلامت و تجلیل و بزرگداشت مقام شامخ پرستاران کشور به رشته تحریر درآمده است.

آثار ارائه شده، حاصل فعالیتهای یک سال گذشته هنرمند است. وی منتخبی از اشعار سروده شده توسط شاعرانی همچون افشین علاء، عباس براتی پور، رضا اسماعیلی، زنده یادمحمدحسین بهجتی، زنده یاد دکتر قاسم رسا، سعیدبیابانکی، مصطفی محدثی، بابک نیک طلب، مهدی الماسی، مرتضی مرادپور و... را در چارچوب قطعات خط به رشته تحریر درآورده است.

«سلام بر سپیدبالان پرستار» همزمان با میلاد حضرت زینب کبری(علیها سلام) اسوه صبر و پرستار بزرگ کربلا، و با همکاری سازمان نظام پرستاری کشور برگزار می گردد.

کاوه تیموری، دانش آموخته جامعه شناسی فرهنگ و بیش از ۳۵ سال است که بصورت جدی در عرصه خوشنویسی حضور دارد. برگزاری ۱۵ نمایشگاه در داخل و خارج ازکشور، تدریس، پژوهش ونگارش مقالات تخصصی در رابطه با موضوع خوشنویسی و جامعه شناسی هنرنمونه ای از تلاشهای اوست.
همزمان با نمایشگاه از آلبوم نفیس آثار به نمایش درآمده که با همت معاونت پرستاری وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری به طبع رسیده، رونمایی خواهد شد.
صبا از ۱۷ تا ۲۱ آذرماه همبال با خوشنویسی های کاوه تیموری و با حضور تمامی علاقه مندان و بازدیدکنندگان به سپیدبالان پرستار و با طنین نستعلیق ایرانی و هنر تذهیب، سلام خواهد گفت.

1400/09/17
تگهای خبر: بهداشت , پرستار , پرستاران , سلامت