در نشست خبری عنوان شد؛

وضعیت شیوع بیماری زنانه اندومتریوز

وضعیت شیوع بیماری زنانه اندومتریوز رییس چهارمین کنگره جراحی های کم تهاجمی زنان و اندومتریوز، در رابطه با روش های درمان ناباروری با بهره گیری از جراحی های کم تهاجمی، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا صادقی، روز دوشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۰ در نشست خبری چهارمین کنگره جراحی های کم تهاجمی زنان و اندومتریوز، با عنوان این مطلب که بیماری اندومتریوز یکی از مباحث مهم در زمینه تخصصی زنان و نازایی است، اظهار داشت: تشخیص دیگر هنگام این عارضه برای زنان با مشکلاتی هم راه است و می تواند زندگی مشترک زوجین را تحت تأثیر قرار دهد. وی با تاکید بر ارائه خدمات تخصصی درمان اندومتریوز، اشاره کرد: نگاه ویژه به آموزش نیروی متخصص در این عرصه از اهمیت زیادی برخوردارست. صادقی اظهار داشت: وقتی گفته می شود جراحی اندومتریوز، یعنی یک تیم تخصصی از رشته های مختلف پزشکی حضور دارند. زیرا، درمان اندومتریوز نیاز به بررسی های دقیق و علمی پیش از عمل جراحی دارد. وی افزود: ایران در زمینه پزشکی نسبت به سایر حوزه های دیگر، از پیشرفت قابل قبولی برخوردارست. رؤیا پادمهر فلوشیپ لاپاراسکوپی پیشرفته و دبیر علمی کنگره، اضافه کرد: امسال هم این کنگره بصورت وبینار برگزار می شود و الیته تعداد کمی از همکاران حضور خواهند داشت. وی با عنوان این مطلب که ۱۰ درصد زنان در دوره باروری گرفتار عارضه اندومتریوز هستند، اشاره کرد: بررسی ها نشان میدهد حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد علل ناباروری ناشی از عارضه اندومتریوز باشد. دبیر علمی کنگره اظهار داشت: راه نهایی درمان اندومتریوز، جراحی لاپاراسکوپی است. پادمهر افزود: امکانات درمان کامل اندومتریوز در سراسر کشور وجود ندارد، چون روش درمان این بیماری، سخت و دشوار است. وی اظهار داشت: ۱۱ سخنران بین المللی خواهیم داشت که از چهره های نامدار حوزه درمان ناباروری در جهان هستند. پادمهر افزود: همین طور از اساتید مجرب داخلی نیز برای سخنرانی در کنگره دعوت شده است. ضمن این که در طول برگزاری کنگره، ۲ جراحی زنده خواهیم داشت. وی ادامه داد: روز اول کنگره به فستیوال فیلم های لاپاراسکوپی زنان اختصاص یافته است که در نتیجه آن، همکاران متخصص ما با روش های جراحی های کم تهاجمی آشنا می شوند. پادمهر اشاره کرد: در کنگره امسال، یک پنل آموزشی برای افرادی که با تیم درمان همکاری دارند، در نظر گرفته شده است. زیرا، تیم درمان فقط پزشکان نیستند و نیروهای پرستاری و…، در کنار پزشکان حضور دارند. در ادامه این جلسه خبری، خدیجه شادجو جراح و متخصص زنان و زایمان اظهار داشت: اندومتریوز تا چند دهه قبل یک مقوله ناشناخته بود، اما روش های تشخیصی به سرعت پیشرفت کرد و امروز شاهد می باشیم که روش های درمان اندومتریوز در کشور ارائه می شود. وی ادامه داد: تشخیص صحیح در کنار تیم درمان، از اهمیت زیادی در راه درمان اندومتریوز برخوردارست. همچنین، علی صادقی تبار مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا، با اشاره به اهمیت درمان ناباروری، اظهار داشت: مقوله جمعیت یکی از دغدغه های کشور ما است و درمان ناباروری در حوزه افزایش جمعیت خیلی اثرگذار می باشد. وی ادامه داد: باتوجه به عارضه اندومتریوز که منجر به ناباروری می شود، روش های درمان این عارضه از اهمیت زیادی در راه افزایش جمعیت کشور برخوردارست. صادقی تبار افزود: برگزاری این کنگره ها تأثیر زیادی برای سوق دادن زوجین نابارور به مسیر درست درمان ناباروری داشته است. وی با اشاره به توانایی علمی متخصصین ایرانی در جهان، اضافه کرد: عارضه اندومتریوز در کشورهای همسایه و خاورمیانه مورد غفلت واقع شده و ما می توانیم این خدمات و دانش را برای این قبیل کشورها ارائه بدهیم. چهارمین کنگره جراحی های کم تهاجمی زنان و اندومتریوز در تاریخ ۷، ۸، ۱۴ و ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ با حضور اساتید و جراحان نامدار ایران و جهان بصورت مجازی انجام می شود.

1400/10/29
تگهای خبر: آموزش , بیماری , پرستار , پزشك