نماینده مردم دامغان در مجلس:

نیاز مردم دامغان به بیمارستان فوق تخصصی

نیاز مردم دامغان به بیمارستان فوق تخصصی به گزارش بیمارستان دی، به نقل از مهر نماینده دامغان در مجلس با انتقاد از عدم توجه كافی به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان از جانب مسئولان دانشگاه علوم پزشكی سمنان، اظهار داشت: حق دامغان در این حوزه ادا نشده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ابوالفضل حسن بیگی بامداد یكشنبه در نشست بررسی مسائل و مشكلات بهداشت و درمان دامغان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان، ضمن انتقاد شدید از عدم نگاه مسئولان به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان، بیان كرد: عدالت در حوزه بهداشت و درمان استان سمنان رعایت شود و مسئولان دانشگاه علوم پزشكی سمنان حق این شهرستان را كه خواسته ها و مطالبه به حق مردم است را باید ادا كنند.
وی با تاكید بر اینكه مسئولان دانشگاه علوم پزشكی سمنان پاسخ قانع كننده ای درباره عدم اعطای حق دامغان در حوزه درمان و بهداشت عرضه كنند، اضافه كرد: چرا امكانات بهداشتی و درمانی در تمامی شهرهای استان وجود دارد ولی دامغان باید از این امكانات باید محروم باشد و هضم این مورد برای مسئولان و مردم دامغان دشوار است.
رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان در مجلس، بابیان اینكه نگاه همه مسئولان استان باید همراه با عدالت باشد، اظهار داشت: مسئولان باید كارهای را انجام دهند كه مردم از آن نفع ببرند و نگاه شخصی نباید در عرضه خدمات حاكم باشد، نماینده مردم در مجلس باید از تمام توان برای خدمت به مردم استفاده نماید اما در مقابل اگر تبعیض و كم لطفی در حق مردم از جانب هركسی سر زند، خاموش نخواهد ماند.
حسن بیگی بابیان اینكه هیچگاه با مشاركت و وجود خیران در حوزه بهداشت و درمان دامغان مخالف نیستیم، تصریح كرد: از عوام فریبی كه توسط عده ای به وجود می آید باید دست برداشت چراكه باعث عقب افتادگی و ضربه زدن به شهرستان شده است، همینطور از مسئولان دانشگاه علوم پزشكی سمنان می خواهم در ساخت خانه های سازمانی برای پزشكان متخصص این شهرستان اقدام نماید تا شاهد ماندگاری بیشتر ایشان در دامغان باشیم.
وی اظهار داشت: ساخت بیمارستان فوق تخصصی هم از انتظارات و مطالبات به حق مردم دامغان است كه این مورد باید موردتوجه و در دستور كار مسئولان دانشگاه علوم پزشكی سمنان قرار گیرد.

1396/10/17
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , درمان