درخواست محسن هاشمی از تهرانی ها؛

مستمر خون اهدا كنید، تبلیغات شهری برای اهدای خون

مستمر خون اهدا كنید، تبلیغات شهری برای اهدای خون بیمارستان دی: رئیس شورای اسلامی شهر تهران با حضور در مركز انتقال خون وصال، ضمن اهدای خون، از مردم خواست به صورت مستمر خون اهدا كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محسن هاشمی با حضور در مركز اهدای خون وصال از هموطنان خواست تا اهدای خون مستمر را در برنامه زندگی خود قرار دهند.
رئیس شورای شهر تهران كه از اهداكنندگان مستمر خون است از هموطنان خواست اهدای خون را فراموش نكرده و هر چهار ماه یكبار خون اهدا كنند.

وی با اشاره به نیاز بیماران در مراكز درمانی بخصوص تهران به فرآورده های خونی، اظهار داشت: اهدای خون باید به بخش مهمی در برنامه زندگی افراد تبدیل گردد.
هاشمی همینطور از مشاركت حداكثری شورای شهر تهران در استفاده از ظرفیت تبلیغات محیطی پایتخت به منظور ترویج فرهنگ انساندوستانه اهدای خون تصریح كرد.
رئیس شورای شهر تهران در حاشیه اهدای خون، با مردم گفتگو و به سئوالات آنان پاسخ داد.

1396/10/20
تگهای خبر: اهدای خون