مدیرعامل بنیاد بخشش:

بخش های مشاوره ژنتیك ناشنوایی در مراكز ۱۱ گانه راه اندازی می گردد

بخش های مشاوره ژنتیك ناشنوایی در مراكز ۱۱ گانه راه اندازی می گردد بیمارستان دی: مدیرعامل بنیاد بخشش با اشاره به اینكه صرف هزینه ۴ میلیارد تومانی در سال، جمعیت ناشنوایان كشور را می كاهد، اظهار داشت: بخش های مشاوره ژنتیك ناشنوایی در مراكز ۱۱ گانه بنیاد بخشش راه اندازی می گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از روابط عمومی بنیاد بخشش، نشست مشترك مدیران هیأت امناء صرفه جویی ارزی و تعدادی از اعضا هیأت امناء بنیاد بخشش به منظور هم افزایی بین مدیران در رابطه با كاشت حلزونی كشور برگزار گردید. در این نشست محمد فرهادی رئیس مركز كاشت حلزونی بیمارستان رسول اكرم (ص) و رئیس هیأت امناء بخشش با ذكر آماری از افراد ناشنوا و تعداد افراد كاشت شده در جهان و ایران، تصریح كرد: نخستین عمل جراحی كاشت در دنیا در سال ۱۹۶۱ و نخستین عمل جراحی كاشت در ایران در سال ۱۳۷۰ انجام شد. وی اضافه كرد: متأسفانه آمار ناشنوایی در جهان روبه افزایش است و بیشترین آمار ناشنوایی ژنتیك در كشور مربوط به جنوب و جنوب غرب كشوراست. رئیس هیأت امناء بخشش، تعداد افراد كاشت شده در جهان را حدود ۴۰۰ هزار نفر عنوان و اضافه كرد: در ایران ۹۰۲۷ نفر عمل كاشت را انجام دادهاند و بهترین زمان مطلوب برای كاشت را بین ۱تا ۵. ۱ سالگی عنوان نمود. وزیر سابق علوم با اشاره به اینكه امسال یك جوان كاشت حلزونی شده توانست رتبه ۵۶ رشته دندانپزشكی را كسب نماید، عنوان كرد: یكی از خصوصیت های این نوع معلولیت سلامت كامل بعد از انجام كاشت حلزونی است و بنابراین تلاش در جهت رفع این معضل در جامعه یكی از امور مهم، تأثیر گذار و خداپسندانه است. در این نشست همینطور حسین قریب رئیس هیأت امناء صرفه جویی ارزی ضمن عرضه گزارشی از برنامه های هیأت امناء اظهار داشت، بودجه مصوب برای امر كاشت حلزونی ۴۰ میلیارد تومان بوده كه فعلا ۵۰ درصد آن تخصیص داده شده است. وی از مذاكره هیأت امناء با یكی از شركت های تأمین كننده پروتز اطلاع داد و اظهار داشت: بزودی در نشستی با مدیران هیأت امناء صرفه جویی ارزی مشكلات موجود و تأخیر در ورود پروتز را با روش فاینانس حل نماییم. رئیس هیأت امناء صرفه جویی ارزی همینطور مذاكرات با وزیر بهداشت و درمان را در جهت تسریع در واردات پروتز كاشت و رفع موانع موجود را مثبت و راهگشا برشمرد و اضافه كرد: با همكاری "بخشش" مشكلات بعد از كاشت خانواده های نیازمند هم همچون گذشته برطرف شود. در ادامه دكتر نوروزی، عضو هیأت مدیره "بخشش" و دكتر اجل لوئیان مدیر عامل "بخشش" هم ضمن عرضه گزارشی از فعالیت های یكساله این مجموعه نوپا از عزم جدی هیأت امناء و هیأت مدیره "بخشش" در توسعه حمایت های كاشت و بعد از كاشت، ورود "بخشش" به مبحث پیشگیری و تولید بخش های مشاوره ژنتیك ناشنوایی در مراكز ۱۱ گانه با همكاری مدیران مراكز كاشت حلزونی در سراسر كشور را از موارد مهم و كلیدی فعالیت های "بخشش" دانست. اجل لوئیان در این رابطه بیان كرد: با هزینه ای معادل ۴ میلیارد تومان سالانه ۱۰ درصد از جمعیت ۱۰۰۰نفری متولدین ناشنوای كشور را كاسته می شود و این یك كار حركت بسیار ارزشمندی است كه در صورت استمرار می تواند ظرف ۱۰ سال تولد كودك ناشنوا را تقریباً به ۱۰۰ نفر در سال تقلیل دهد.

1396/10/21
تگهای خبر: جراحی