مدیرعامل سازمان انتقال خون:

نیاز کشور به خون افزایش می یابد

نیاز کشور به خون افزایش می یابد به گزارش بیمارستان دی مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به اینکه سال قبل دو میلیون داحد خون در کشور اهدا شد، اظهار داشت: با رواج سالمندی در کشور نیاز خونی ما رو به افزایش خواهد گذاشت.

مصطفی جمالی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه هم اکنون وضعیت ذخیره خون و فرآورده های خونی در کشور خوب است، تاکید داشت: با عنایت به اوج گیری باردیگر کرونا این نگرانی وجود دارد که مراجعات برای اهدای خون کاهش پیدا کند و وضعیت خون اندکی دستخوش تغییرات شود.
وی با اشاره به اینکه در این شرایط همکاران ما در سرتاسر کشور باید تلاش خودشان را برای تأمین هر چه بیشتر خون به کار ببندند، بیان نمود: از مردم هم می خواهیم تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی حتما نسبت به اهدای خون رجوع کنند.
مدیرعامل انتقال خون کشور با اشاره به اینکه همه چیز در این مجموعه به مردم و اهدا کنندگان بستگی دارد، اظهار داشت: سال قبل دو میلیون نفر خون اهدا کردند و سال جاری هم احتمالا مقداری افزایش را شاهد خواهیم بود.
جمالی با اشاره به اینکه طی سالهای آتی با افزایش سن سالمندی در کشور اساسا با درخواست بیشتر خون روبرو خواهیم شد، تصریح کرد: باید به سمت سه میلیون اهدا کننده در سال برویم تا مشکل کمبود خون پیدا نکنیم.

1401/05/05
تگهای خبر: اهدای خون , بهداشت , سازمان انتقال خون