مدیركل انتقال خون استان تهران اعلام كرد

برگزاری پویش خون بهای عشق در محرم و صفر

برگزاری پویش خون بهای عشق در محرم و صفر بیمارستان دی: مدیرکل انتقال خون استان تهران از برگزاری پویش «خون بهای عشق» با هدف اهدای خون مردم در روزهای محرم و صفر سال 1401 در پایتخت آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر محمدرضا مهدی زاده پیرامون برگزاری پویش خون بهای عشق، اظهار داشت: یکی از اتفاقات ویژه امسال، همزمانی چهل و هشتمین سالروز تاسیس سازمان انتقال خون و ایام محرم است که در فرهنگ دینی ما، بزرگترین و بالاترین الگو برای تعریف عشق، ایثار و وفاداری در حماسه کربلای امام حسین(ع) وجود دارد و برای جاودانگی این معانی، خون سیدالشهدا(ع) و یاران باوفایش در راه خدا و نجات انسان ها از گمراهی تقدیم شد و البته این تعابیر ممتاز انسانی در رفتار اهداکنندگان خون که این کار را برای نجات جان انسان ها انجام می دهند نیز متبلور است و همه این ها موجب شد تا پویش اهدای خون تهرانی ها در محرم امسال با عنوان خون بهای عشق معرفی شود.

وی اضافه کرد: یکی از خواسته های ما در این پویش، حضور پر شور جوانان و بانوان در مراکز اهدای خون است و امیدواریم کسانی که دل در گرو مکتب عاشورا دارند، با تاسی از سیره عملی شهدای کربلا، خون خودرا نذر کنند تا بیماران بتوانند زندگی باردیگر ای را شروع کنند.

مهدی زاده در ادامه با تاکید بر نیاز همیشگی و روزانه بیماران به خون و فرآورده های خونی، اظهار داشت: از مردم عزیز می خواهم اهدای خون خودرا فقط به روزهای تاسوعا و عاشورا اختصاص ندهند. برای اینکه که بیش از ۱۶۰ بیمارستان سطح پایتخت بصورت روزانه تقاضای خون و فرآورده های خونی برای نجات جان بیماران دارد و امیدواریم در روزهای محرم و صفر شاهد افزایش حضور مردم نوعدوست در مراکز اهدای خون باشیم.

بنابر اعلام روابط عمومی انتقال خون استان تهران، وی اظهار داشت: یک تقاضای ویژه از مردم خصوصاً جوانان دارم و آن هم تبلیغ و اطلاع رسانی فرهنگ اهدای خون و پویش خون بهای عشق در فضای مجازی و موقعیت های مختلف اجتماعی است تا به امید خدا، این فرهنگ نجات بخش به عنوان یک الگوی خوب در امتداد مسئولیت پذیری اجتماعی و مهرورزی عمومی نهادینه شود.

1401/05/08
تگهای خبر: اهدای خون , بیمارستان , سازمان انتقال خون