عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران مطرح كرد؛

تزریق دوز یادآور سبب ایجاد لخته خون نمی گردد

تزریق دوز یادآور سبب ایجاد لخته خون نمی گردد به گزارش بیمارستان دی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با عنوان این مطلب که دوز یاد آور سبب ایجاد لخته خون نمی گردد، اظهار داشت: منعی برای تزریق دوز یادآور برای هیچکدام از گروههای هدف وجود ندارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی اصغر اخوت، روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری بیست و نهمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران، اضافه کرد: واکسن های کرونا انواع مختلفی دارد که در نوع خاصی از آن به میزان بسیار پایین ایجاد لخته خون در زنان جوان مشاهده شده است، ولی در کلیات واکسن های موجود، چنین چیزی مشاهده نشده است. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مورد که منعی برای تزریق دوز یادآور در هیچ یک از گروههای هدف بخصوص جوانان وجود ندارد، عنوان کرد: واکسن های ایرانی تلفیقی از ویروس ضعیف شده هستند و سبب ایجاد سکته مغزی در فرد نمی شوند. دبیر بیست و نهمین کنگره بین المللی نورولوژی خاطرنشان کرد: متأسفانه همه گیری بیماری کرونا سبب ایجاد صدمه های زیادی برای افرادی که دارای بیماری های زمینه ای هستند، شد، بخصوص بیماران سکته مغزی که روند درمان آنها به علت عدم رفتن به مراکز درمانی به تعویق افتاد. اخوت بیان داشت: در واقع کرونا ابتلاء به سکته مغزی را افزایش داد، چونکه ۴.۵ ساعت اول درمان سکته مغزی مهم می باشد و زمان طلایی یاد می شود که با تعویق افتادن این زمان سبب افزایش در سکته مغزی شد. باید توجه داشت که درمان بیماران سکته مغزی اهمیت زیادی دارد و بیماران نسبت به تشخیص و درمان بموقع این عارضه توجه جدی کنند. وی ضمن اشاره به اهمیت برگزاری همایش بین المللی نورولوژی تصریح کرد: در این همایش چهار روزه محورهایی مانند دمانس، عوارض عصبی کرونا، سکته مغزی، پارکینسون و غیره با حضور سخنرانان داخلی و خارجی به صورت مجازی و حضوری در هتل المپیک درحال برگزاری است. در ادامه، محمدرضا قینی رئیس بیست و نهمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران، اظهار داشت: کرونا سیستم انعقادی و لخته ها را فعال، مغز را درگیر می کند، انواع و اقسام حالت التهابی مغز و سکته های مغزی و بروز تشنج سردرد را هم افزایش داده است. این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: افراد مراقبت های بهداشتی و تزریق واکسن کرونا را در اولویت قرار داده و نسبت به این بیماری بی توجه نباشند.

1401/05/09
تگهای خبر: التهاب , بهداشت , بیماری , پزشك