ششمین كنگره مشترك قلب و عروق ایران برگزار می گردد

ششمین كنگره مشترك قلب و عروق ایران برگزار می گردد بیمارستان دی: دبیر ششمین كنگره مشترك قلب و عروق ایران، آخرین فرصت ارسال مقالات به كنگره ششم را ۳۰ دی ماه ۹۶ اعلام نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر محمد مهدی پیغمبری، اظهار داشت: امسال هم انجمن های علمی و تخصصی در رابطه با قلب، گردهمایی سالانه خویش را به صورت مشترك و با حضور جمعی از مهمانان خارجی برگزار می كنند.
وی اضافه كرد: بیست و سومین كنگره انجمن قلب و عروق ایران، دوازدهمین كنگره انجمن جراحان قلب ایران، دهمین كنگره انجمن اكوكاردیوگرافی ایران، یازدهمین كنگره بیهوشی قلب ایران، نخستین كنگره انجمن الكتروفیزیولوژی قلب ایران، نخستین كنگره انجمن نارسایی قلب ایران، ششمین كنگره انجمن پرستاران قلب ایران، دهمین كنگره انجمن تكنولوژی گردش خون ایران، دهمین كنگره انجمن فیزیوتراپی ایران، این دوره با همكاری و مشاركت اعضای انجمن ها از ۸ تا ۱۱ اسفند ۹۶ در مركز همایش های قلب و عروق بیمارستان شهید رجایی تهران برگزار می گردد.
دبیر ششمین كنگره مشترك قلب و عروق ایران با اشاره به اهمیت تجمیع كنگره های در رابطه با بیماری های قلب و عروق در سال های اخیر، اظهار داشت: این اقدام كه نوآوری محسوب میشود نقش اثربخشی در همگرایی های علمی، افزایش بازده حرفه ای و گسترش تبادلات تخصصی خواهد داشت.
پیغمبری اضافه كرد: در طول برپایی چهار روزه این همایش بزرگ و فراگیر، سخنرانان داخلی و خارجی از كشورهای مختلف دنیا در ابعاد متنوع به عرضه آخرین و نوین ترین دستاوردهای علمی در قالب مقالات و میزگردهای پزشكی خواهند پرداخت.
وی با عنوان این مطلب كه مهلت ارسال مقالات به ششمین كنگره مشترك قلب و عروق ایران تا شنبه ۳۰ دی ماه ۹۶ تمدید شده است، اظهار داشت: گروه های مختلف در رابطه با بیماری های قلبی، متخصصان قلب و عروق، جراحان قلب، بیهوشی قلب و عروق، پرستاران، فیزیوتراپی شاخه قلب و ریه و همینطور تكنولوژی گردش خون برای ارسال مقالات به وبسایت www. ۲۰۱۸ijcc. iha. org. ir رجوع كنند. همچنین، آخرین فرصت اختصاصی ثبت نام آنلاین در این كنگره ۳۰ بهمن ۹۶ اعلام شده است.
به گفته پیغمبری، در این همایش مهمانان خارجی از كشورهای آمریكا، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، آلمان، سوئیس، كانادا، برزیل، كویت، امارات و ژاپن حضور خواهند داشت و پیش بینی می گردد حدود ۶۰ میهمان خارجی داشته باشیم.

1396/10/26
تگهای خبر: بیماری