معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی آبادان:

اروندکنار صاحب پزشک متخصص شد

اروندکنار صاحب پزشک متخصص شد به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته برای اولین بار پزشکان متخصص برای فعالیت در بیمارستان حضرت زینب (س) اروندکنار تخصیص داده شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید محمد صالحی ظهر امروز یکشنبه در نشست خبری اظهار نمود: پس از ساخت پروژه ها کار تکمیل تجهیزات پزشکی و نیروهای انسانی با حوزه درمان است.
وی در همین خصوص اظهار داشت: امسال بالغ بر ۵۰ پزشک فوق تخصص و متخصص در منطقه جنوب غرب خوزستان جذب شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان اظهار داشت: برای نخستین بار برای اروندکنار به صورت خاص پزشکان متخصص تخصیص داده شد و این تخصیص در رشته هایی مثل بیهوشی، زنان و زایمان، اطفال و رادیولوژی بود.
وی افزود: با عنایت به این تخصیص های مورد اشاره، بخش هایی مثل داخلی، اطفال، سی سی یو و درمانگاه در بیمارستان حضرت زینب (س) اروندکنار فعال شدند.
دکتر صالحی اظهار نمود: مرکز درمان ناباروری در بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان در آینده نزدیک افتتاح می گردد، ضمن این که بخش گردشگری سلامت برای درمان برای اولین بار در آبادان آغاز به کار می کند.
وی بیان نمود: بیشتر از سه هزار خدمت در حوزه گردشگری سلامت به متقاضیان خارجی در این منطقه عرضه شد و پیشبینی ما اینست که در سال ۱۴۰۲ با عنایت به اقدامات صورت گرفته این عدد به ۱۵ هزار نفر برسد.
وی اضافه کرد: در بحث پروژه های در دست اقدام، ام آرآی خرمشهر و بیمارستان شهید بهشتی آبادان خدمات جدیدی را برای مردم شهر ایجاد خواهند کرد، ضمن این که ۱۲ تخته آی سی یو و ۹ تخت سی سی یو به ظرفیت تخت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی آبادان با آغاز به کار بیمارستان علوی این شهرستان اضافه می شود.
این معاون دانشگاه علوم پزشکی آبادان اظهار داشت: چهار یونیت دندانپزشکی در این مجموعه کار خویش را دنبال خواهند کرد و برای اولین بار بخش پی آی سی یو (مراقبت ویژه کودکان) با ظرفیت چهار تخت در بیمارستان طالقانی آبادان راه اندازی می شود.
همچنین احسان قنواتی، نماینده مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در این جلسه از فعالیت ۳۱ پایگاه اورژانس در آبادان، خرمشهر و شادگان اطلاع داد و اضافه کرد: سال جاری ۱۰۵ هزار تماس با این مرکز گرفته شده که از این تعداد ۲۴ هزار و ۴۱۸ مورد منجر به مأموریت شده است.
وی از حضور پزشک در مرکز ام سی فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به منظور پاسخگویی به پرسش های شهروندان اطلاع داد.

1401/12/13