پزشكیان در گزارش بیمارستان دی مطرح كرد؛

مکانیسم تعرفه پزشکی در ایران مشکل دارد

مکانیسم تعرفه پزشکی در ایران مشکل دارد به گزارش بیمارستان دی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در مورد مشکلات تعرفه های پزشکی در کشور، توضیحاتی عرضه داد.

مسعود پزشکیان، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مکانیسم کار تعرفه در کشور ما مشکل دارد. وی ضمن اشاره به قیمت مشخص برای خدمتی که عرضه می شود، اضافه کرد: متأسفانه ما در پرداخت ها، بار معاینه را در نظر می گیریم؛ حالا به نتیجه برسیم یا نرسیم و این فرمول محاسبه، اشتباه است. پزشکیان با تکیه بر این مورد که ما باید سلامت را خرید نماییم نه بار معاینه را، خاطرنشان کرد: مکانیسم بار رجوع و پرداخت در برابر آن، کار علمی نیست؛ مگر در شرایط خاص باشد. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: اگر سیستم اجرایی بتواند مکانیسم هایی همچون خرید راهبردی، پرداخت عملکردی و…، را درست اجرا کند؛ بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. پزشکیان تصریح کرد: پرداختی ما باید بر مبنای عملکرد نتیجه بخش باشد و بیمار هم خدمت استاندارد دریافت کند. وی ادامه داد: ما پول را بابت بار معاینه به پزشک می دهیم، در حالیکه باید این پول را به کسی بدهیم که از علم و سواد بیشتری برخوردار می باشد و سبب می شود بار معاینه بیماران کمتر شود.

1401/12/22
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , پزشك , پزشكی