اعلام ساعت کاری داروخانه های هلال احمر سراسر کشور در روزهای نوروز

اعلام ساعت کاری داروخانه های هلال احمر سراسر کشور در روزهای نوروز به گزارش بیمارستان دی، سخنگوی جمعیت هلال احمر از فعال بودن داروخانه های این جمعیت در روزهای تعطیلات نوروز ۱۴۰۲ در سرتاسر کشور اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، وحید سلیمی توضیح داد: در ایام تعطیل نوروز داروخانه های این جمعیت در ۳۴ شهر کشور در نوبت کاری بامداد و عصر از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۵ تا ۱۸ باز خواهند بود.
او تصریح کرد: این داروخانه ها در ایام غیرتعطیل فروردین ۱۴۰۲، به روال عادی خود، همچون گذشته آماده خدمت رسانی به هموطنان هستند.
سلیمی اضافه کرد: داروخانه مرکزی هلال احمر در تهران هم در روزهای تعطیلات نوروز از ساعت ۸ بامداد الی ۱۳ دایر خواهد بود و در ایام غیر تعطیل ایام نوروز از ساعت ۷/۳۰ بامداد تا ۱۶/۳۰ ارائه ی خدمت خواهد نمود. همینطور داروخانه مرکزی شماره ۲ (تهرانپارس) روزهای غیر تعطیل از ساعت ۷/۳۰ بامداد تا ۱۳ فعال خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ لازم به ذکر است که داروخانه مرکزی هلال احمر دوشنبه ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ به علت انبارگردانی تعطیل می باشد. داروخانه مرکزی شماره ۲ (تهرانپارس) هم روز یکشنبه ۲۸ اسفند ماه (از ظهر) و روز دوشنبه ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ به علت انبارگردانی تعطیل خواهد بود.

1401/12/26
تگهای خبر: امداد , خدمت رسانی , دارو , داروخانه