خسرونیا عنوان كرد؛

بررسی عوارض دیررس کرونا

بررسی عوارض دیررس کرونا بیمارستان دی: بیمارستان دی: رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، از بررسی عوارض دیررس کرونا در سی و سومین کنگره سالیانه پزشکان متخصص داخلی ایران آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج خسرونیا، در حاشیه برگزاری سی و سومین کنگره سالیانه پزشکان متخصص داخلی ایران در مرکز همایش های رازی تهران، اظهار داشت: خیلی از همکاران ما از این که طب داخلی را انتخاب نموده اند، پشیمان هستند و نتایج پژوهش انجام شده نیز همین موضوع را اثبات می کند. وی با عنوان این مطلب که با استقبال خوبی برای تخصص داخلی روبرو نیستیم، افزور: هم اکنون با کمبود متخصص داخلی در شهرهایی مواجه هستیم که امکانات تشخیصی و درمانی مورد نیاز را ندارند. خسرونیا با اشاره به مشکلات پزشکان جوان برای طبابت اظهار داشت: بانکها باید تسهیلاتی را به پزشکان جوان بدهند تا بتوانند مطب تأسیس کنند. ایشان سپس به مطالب موردبحث در کنگره اشاره نمود و اضافه کرد: بررسی عوارض دیررس کرونا، یکی از مطالبی است که به آن می پردازیم. خسرونیا اظهار داشت: عارضه های ریوی، عصبی و سیستم خونی و همین طور ریفلاکس و ناراحتی های دستگاه گوارش پس از پاندمی کرونا، بالا رفته است.

1402/03/27
تگهای خبر: پزشك , درمان , دستگاه , سیستم