رنجبران عنوان كرد؛

زمان پرداخت های بیمه سلامت به بیمارستان ها

زمان پرداخت های بیمه سلامت به بیمارستان ها بیمارستان دی: معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران، به تشریح روند خدمات رسانی به بیمه شدگان و مراکز طرف قرارداد پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین رنجبران اضافه کرد: سازمان بیمه سلامت ۴۵ میلیون نفر بیمه شده دارد که از این تعداد ۳۲ میلیون نفر خدمات رایگان دریافت می کنند. وی افزود: حدود ۵۰ هزار مؤسسه طرف قرارداد با بیمه سلامت در سطح کشور هستند، که از بیمارستان ها گرفته تا مطب ها، لابراتوار ها، فیزیوتراپی ها و ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه و…، را شامل می شود که خدمات به بیمه شدگان ارائه می دهند. رنجبران اظهار داشت: سازمان بیمه سلامت طی سه سال قبل تلاش نموده تا بصورت منظم پرداخت های مؤسسات طرف قرارداد خودرا انجام دهد. رنجبران باتوجه به زمان بر بودن پذیرش و رسیدگی به اسناد در بیمارستان ها، بیان کرد: از این منظر پرداخت ها با فاصله دو یا سه ماه به بیمارستان ها صورت می گیرد. وی افزود: برای تیپ پزشکی که در قالب سطح یک در نقاط دورافتاده از روستاها و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، پرداختی در پزشک خانواده شهری و روستایی و نظام ارجاع ارائه می دهند، پرداخت ماهانه و بدون تأخیر صورت می گیرد. رنجبران اشاره کرد: در سازمان بیمه سلامت بدنبال گسترش ماموریت ها و نافذتر کردن آنها هستیم، بطور مثال در بحث ناباروری، در گذشته کل هزینه های ناباروری همانند IVF و کارهای مشابه به عنوان عمل زیبایی قلمداد می شد، بطوریکه فرد حتی در صورت مراجعه به مراکز دولتی، باید هزینه را بطور ۱۰۰ درصد پرداخت می کرد، اما هم اکنون ۹۰ درصد هزینه های ناباروری را بیمه سلامت پرداخت می کند. وی تصریح کرد: پارسال صندوقی به نام بیماریهای خاص و صعب العلاج تشکیل و به تأیید هیئت محترم دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که سازمان بیمه سلامت بصورت جدی جهت ایجاد آنرا پیگیری نمود. رنجبران افزود: پارسال ۵ هزار میلیارد تومان و برای امسال هم ۷ هزار میلیارد تومان جهت این صندوق در نظر گرفته شد. پیشنهاد سازمان بیمه سلامت ایران برای صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۱۸ هزار میلیارد تومان است، تا افراد نیازمند از خدمات مناسب تری بهره مند شوند. معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: هم اکنون در این صندوق تعداد بیماریهای تحت پوشش به ۱۰۷ بسته خدمتی رسیده، بطوری که در گذشته فقط ۵ بیماری تحت پوشش بوده و این مساله مثالی است از گسترش چتر بیمه ای در سازمان بیمه سلامت ایران است و همین طور در هر بسته خدمتی بدنبال افزایش پوشش تعداد اقلام دارویی و خدمات جدید تر به بیماران عزیز هستیم.

1402/11/29
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , بیمه , پزشك