یافته جدید تحقیقاتی؛

آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند

آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند بیمارستان دی: پزشکان آنتی بیوتیک ها را برای مساعدت با معالجه سرفه تجویز می کنند، اما یک مطالعه جدید نشان میدهد که داروها به کاهش شدت یا مدت زمان سرفه کمک نمی کنند حتی اگر یک عفونت باکتریایی مقصر باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، «دن مرنشتاین»، محقق ارشد از دانشگاه جرج تاون، اظهار داشت: «عفونت های دستگاه تنفسی تحتانی که موجب سرفه می شوند، می توانند خطرناک تر شوند و ۳ ٪ تا ۵ ٪ از این بیماران گرفتار ذات الریه می شوند.»
مرنشتاین اظهار داشت: «اما همه افراد در ویزیت اولیه تحت عکسبرداری قرار نمی گیرند، بنابراین پزشکان هنوز هم آنتی بیوتیک می دهند بدون هیچ مدرک دیگری در مورد عفونت باکتریایی.»
وی اضافه کرد: «این امر سبب شده است که بعضی از بیماران تجویز آنتی بیوتیک برای سرفه داشته باشند.»
برای مشاهده این که آیا آنتی بیوتیک ها تفاوت ایجاد می کنند، محققان استفاده از آنها را در افرادی که دارای عفونت های دستگاه تنفسی تحتانی بودند، ردیابی کردند.
در حدود ۲۹ ٪ از افراد در ویزیت اولیه پزشکی خود آنتی بیوتیک برایشان تجویز شد، اما این داروها در مقایسه با کسانی که نسخه ای دریافت نکردند، هیچ تأثیری در سرفه شأن مشاهده نشد.
همچنین به همان مدت زمان زیادی طول کشید تا مردم مدت درمان ابتلاء به عفونت شأن سپری شود، خواه آنتی بیوتیک دریافت کرده بودند یا نه- حدود ۱۷ روز.
محققان خاطرنشان کردند که استفاده بیش از اندازه از آنتی بیوتیک ها این خطر را زیاد می کند که باکتری های خطرناک در مقابل داروها مقاوم شوند.
مرنشتاین اظهار داشت که این مطالعه احتیاج به تحقیقات بیشتر در مورد سرفه را برجسته می کند.
وی اضافه کرد: «ما می دانیم که سرفه می تواند نشانگر یک مشکل جدی باشد. علایم جدی سرفه و نحوه درمان صحیح آنها باید بیشتر مورد مطالعه قرار گیرد.»

1403/01/31
تگهای خبر: باكتری , پزشك , پزشكی , دارو