در بازدید از سازمان بیمه سلامت

کامیار: شفاف سازی در حوزه خدمات بیمه ای سبب کاهش انحرافات می شود

کامیار: شفاف سازی در حوزه خدمات بیمه ای سبب کاهش انحرافات می شود بیمارستان دی: دادستان دیوان محاسبات به همراه معاونین و کارشناسان دادسرای این نهاد نظارتی، با حضور در ساختمان بیمه سلامت، عملکرد این مجموعه را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از اداره کل روابط عمومی وامور بین الملل دیوان محاسبات کشور، علی کامیار دادستان دیوان محاسبات به همراه معاونین و کارشناسان دادسرای این نهاد نظارتی، با حضور در ساختمان بیمه سلامت، عملکرد این مجموعه را درباب استقرار سامانه های مختلف و خدمات برخط بیمه ای از قبیل تکمیل پایگاه ملی برخط بیمه شدگان، خدمات مورد نیاز پرونده الکترونیک، اجرای کامل نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک و پیوستن سایر بیمه های پایه و تکمیلی به سامانه بهداشت و سلامت را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.
علی کامیار دادستان دیوان محاسبات در این بازدید، ضمن تقدیر از کوشش های سازمان بیمه سلامت ایران در ارائه خدمات الکترونیک به بیمه شدگان، اظهار داشت: ارائه خدمات الکترونیک از اهمیت به سزایی برخوردار بوده و تمامی آحاد جامعه باید در آن مورد توجه قرار گیرند.
دادستان دیوان محاسبات کشور، با تشکر از اقدام مثبت سازمان بیمه سلامت ایران در تحت پوشش قرار دادن افراد فاقد بیمه سه دهک پایین در سال گذشته، به تحت پوشش قراردادن باقیمانده افراد فاقد بیمه دهک های ۴ تا ۷ نیز اصرار کرد.
وی با اشاره به موثر بودن پیشگیری در کمک به سلامت جامعه اضافه کرد: در حوزه بهداشت و درمان باید بتوان رضایتمندی جامعه را کسب نمود، بدون شک اثرگذاری خدمات بیمه بر کسی پوشیده نیست و باید به این نکته توجه داشت که شیوع یک بیماری می تواند برای همه ایجاد مشکل و خطر کند.
کامیار گفت: بهره گیری از تکنولوژی های جدید در امتداد خدمت رسانی بهتر به جامعه باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد و سیستم سلامت کشور باید با بهره بردن از این داده های باارزش در راستای ارتقاء و بهبود وضعیت سلامت جامعه و خدمت رسانی به مردم تلاش مضاعف کنند.
وی ادامه داد: شفاف سازی در خدمات رسانی در حوزه های بیمه ای و دسترسی عموم به این خدمات سبب کاهش و چه بسا از میان رفتن کج روی ها و انحرافات و احیانا سوءاستفاده ها خواهد شد.

1402/03/28
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , بیمه , تكنولوژی