معاون وزیر بهداشت:

در شروع راه برنامه افزایش جمعیت هستیم

در شروع راه برنامه افزایش جمعیت هستیم به گزارش بیمارستان دی، معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه با اجرای طرح نفس پارسال 2هزار کارت ملی به کشور افزوده شد، به برنامه های جمعیتی اشاره نمود و اظهار داشت: با وجود این که هنوز در شروع اجرای این طرح هستیم ولی سم پاشی ها و حاشیه سازی ها در فضای مجازی توسط دشمنان شروع شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، تفاهمنامه همکاری بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در برای کمک به فعالیت مراکز مردمی نفس سراسر کشور و در جهت تحقق سیاست های جمعیتی، توسط معاون بهداشت وزارت بهداشت و رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی، به امضا رسید.
دکتر حسین فرشیدی در دومین همایش کشوری توانمند سازی و شبکه سازی مراکز نفس سراسر کشور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری تاکیدات ویژه ای بر افزایش جمعیت و امیدآفرینی در جامعه داشته اند و دارند، عنوان کرد: متاسفانه امروز برخی افراد، راهی را می روند که دیگران برای ما طراحی نموده اند و آن مسیر هم، طرز فکر، فرهنگ و خانواده ما را نشانه گرفته بنابراین، مهم ترین ابزار مقابله با این جنگ نرم و رسانه ای دشمنان، اجرای صحیح فرامین مقام معظم رهبری است.
ایشان در ادامه به طرح نفس اشاره نمود و اظهار داشت: در این طرح باید تمامی سازمان ها و نهادها همچون وزارت بهداشت، آموزش و پرورش، صدا و سیما و سایر نهادهای مرتبط وارد شوند و در افزایش جمعیت و فرزندآوری وظایف خویش را به درستی انجام دهند. با وجود این که هنوز در شروع اجرای این طرح هستیم ولی سم پاشی ها و حاشیه سازی ها در فضای مجازی توسط دشمنان شروع شده است.
فرشیدی تصریح کرد: سال قبل و با اجرای طرح نفس، 2 هزار کارت ملی در کشور افزوده شد و این طرح می تواند در صورت اجرای درست و همکاری موثر سایر نهادها در افزایش جمعیت و فرزندآوری، از طرح های موثر باشد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن اشاره به ابلاغ و اجرای برنامه سلامت خانواده توسط وزیر بهداشت، خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت حمایت بسیار خوبی در اجرای برنامه سلامت خانواده، پیگیری تحقق قانون جوانی جمعیت و پشتیبانی از برنامه های افزایش جمعیت، فرزندآوری و پشتیبانی از ماماها داشته است که اجرای این طرح سبب شده، حدود 8 هزار ماما وارد سیستم بهداشتی کشور شوند.
فرشیدی خطاب به ماماها اظهار داشت: ماماها باید به صورت محله محور، مادران آبستن را شناسایی و از لحاظ بهداشتی و درمانی آنها را حمایت کنند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، به قول وی در قانون بودجه سال جاری برنامه های افزایش جمعیت و پشتیبانی از خانواده به خوبی دیده شده که ضرورت اجرا و پشتیبانی از برنامه های افزایش جمعیت را دو چندان می کند.
گفتنی است؛ در دومین همایش کشوری توانمندسازی و شبکه سازی مراکز نفس سراسر کشور که دکتر زارع زاده مهریزی، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی و دکتر جباری، سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت هم حضور داشتند، علاوه بر امضای تفاهمنامه همکاری بین وزارت بهداشت و سازمان بسیج جامعه پزشکی، از مسئولین استانهای زنجان، فارس و آذربایجان شرقی بعنوان استانهای برگزیده طرح نفس قدردانی گردید.

1402/04/04
تگهای خبر: آموزش , ابزار , بهداشت , پزشك