در دیدار وزیر بهداشت عراق با رئیس هلال احمر ایران توافق شد

صدور فوری مجوز فعالیت پزشکان و پرستاران ایرانی در مراکز درمانی عراق در اربعین

صدور فوری مجوز فعالیت پزشکان و پرستاران ایرانی در مراکز درمانی عراق در اربعین بیمارستان دی: در دیدار شب گذشته وزیر بهداشت عراق با رییس جمعیت هلال احمر در تهران، با صدور مجوز فعالیت پزشکان و پرستاران ایرانی در اتاق های عمل و بخش های بستری عراق و توزیع انواع داروهای ایرانی در این کشور، ویژه ایام اربعین موافقت شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، صالح مهدی الحسناوی وزیر بهداشت جمهوری عراق شب گذشته در تهران، با رییس جمعیت هلال احمر ایران دیدار نمود و پیرامون همکاری بیشتر برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زوار حسینی در اربعین ۱۴۰۲ گفت و گو و تبادل نظر شد.
و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ صالح مهدی الحسناوی با درخواست پیرحسین کولیوند رییس جمعیت هلال احمر پیرامون صدور فوری مجوز فعالیت پزشکان و پرستاران ایرانی در مراکز درمانی عراقی برای ایام اربعین موافقت نمود.
او همین طور در مورد مجوز ورود داروهای ایرانی به خاک عراق اظهار داشت: هم اکنون ۸۹ قلم داروی ایرانی برای ورود و توزیع در خاک عراق ثبت و رجیستر شده است. ثبت هر قلم دارو نیاز به طی فرآیندی خاص و زمان بر دارد. اما در روزهای اربعین از ورود همه داروهای ایرانی برای مصرف زوار حسینی استقبال می نماییم.
الحسناوی همین طور از فعالیت بیمارستان امام علی(ع) جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در شهر نجف اشرف ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: من نیز همچون نخست وزیر عراق تمام تلاش خودرا برای تسهیل امور مربوط به بیمارستان نجف به کار گرفتم و این مرکز درمانی را بستری برای توسعه و تعمیق همکاریهای مشترک بهداشتی و درمانی بین دو کشور می دانم.
در این جلسه رییس جمعیت هلال احمر کشورمان از آمادگی امدادی و درمانی این جمعیت برای عملیات اربعین در شهریور ماه امسال آگاهی داد و اظهار داشت: در اربعین امسال ۴ هزار امدادگر و درمانگر هلال احمر با استقرار در مراکز درمانی ثابت و برگزاری مراکز سیار به زوار خدمت رسانی خواهند کرد و خودرو های نجات، آمبولانس ها و اتوبوس آمبولانس های هلال احمر در دو سوی مرزها، مستقر خواهند بود.
در این جلسه نصیر عبدالمحسن عبدالله - سفیر عراق در تهران و همین طور محمد حسین نیکنام - مشاور امور بین الملل وزیر بهداشت کشورمان، حضور داشتند.

1402/04/19
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , پرستار