یک فوتی و شناسایی 20 ابتلای جدید کرونا در کشور

یک فوتی و شناسایی 20 ابتلای جدید کرونا در کشور بیمارستان دی: بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته 20 بیمار کووید 19در کشور شناسایی شدند و متاسفانه یک بیمار نیز در این بازه زمانی جان خودرا از دست داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، از روز گذشته تا امروز ۱۲ مردادماه ۱۴۰۲ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۸ نفر آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۵۹ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خودرا از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۳۱۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۷۳ هزار و ۳۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۷ میلیون و ۳۱ هزار و ۲۸۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۳۷ هزار و ۳۹۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۹۹۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۷۳۱ هزار و ۹۳۴ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۶۰۲ هزار و ۳۲۹ دُز رسید.

1402/05/13
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , وزارت بهداشت