مدیركل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت؛

هیچ کودکی در فهرست انتظار پیوند کاشت حلزون شنوایی نیست

هیچ کودکی در فهرست انتظار پیوند کاشت حلزون شنوایی نیست به گزارش بیمارستان دی، مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت اظهار داشت: حدود 2 تا 3 درصد نوزادان اختلال شنوایی دارند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، کوروش اعتماد، برنامه ایران در غربالگری ناشنوایی در نوزادان را در منطقه بی نظیر دانست و اضافه کرد: این برنامه جزو معدود غربالگری ها در عرصه بهداشت است که صفر تا ۱۰۰ زنجیره ارائه خدمت آن که از بهداشت و درمان آغاز می شود بطورکامل به هم وصل است و هیچ فاصله ای بین آنها نیست و خوشبختانه هیچ کودکی در فهرست انتظار پیوند کاشت حلزون شنوایی در کشور وجود ندارد. وی با اعلان اینکه حدود ۲ تا ۳ درصد نوزادان اختلال شنوایی دارند که با تشخیص و مداخله بموقع و اثربخش این مشکل مرتفع می شود یا کاسته می شود، اظهار داشت: بار بیماری ناشنوایی بسیار بالا است، برای اینکه علاوه بر معضلات جسمی، کودکان ناشنوا مبتلا به اختلال تکلم و برقراری ارتباط می شوند، بدین سبب از نظر رفتاری هم گرفتار مشکل می شوند.

1402/06/26
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , درمان , مدیریت