رئیس مركز تحقیقات ام اس دانشگاه علوم پزشكی تهران:

بیماران ام اس ضد آنفلوانزا واکسینه شوند

بیماران ام اس ضد آنفلوانزا واکسینه شوند به گزارش بیمارستان دی، رئیس مرکز تحقیقات ام اس دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر اهمیت واکسیناسیون بیماران ام اس ضد ویروس آنفلوانزا تاکید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدعلی صحرائیان، با اشاره به اینکه بیماران ام اس بر مبنای مصرف داروهای کاهش دهنده توان سیستم ایمنی بدن به دو دسته تقسیم می شوند، اظهار داشت: سفارش می شود تمامی بیماران مبتلا به ام اس، حتما واکسن آنفلوانزا تزریق کنند. وی ادامه داد: پاییز آغاز شیوع بیماری های فصلی بخصوص آنفلوانزا است و آن دسته از بیماران که از داروهای کاهش دهنده سیستم ایمنی استفاده می نمایند باید دقت بیشتری در بهداشت فردی داشته باشند و از بیماران سرماخورده یا دارای علایم و مبتلایان فاصله بگیرند؛ حتما از ماسک استفاده نمایند و رعایت فاصله اجتماعی هم سفارش می شود. این متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: برای همه بیماران مبتلا به ام اس، چه آنان که دارو مصرف می کنند و چه دارو استفاده نمی کنند سفارش اینست که شهریور و مهر ماه واکسن آنفولانزا تزریق کنند. عضو هیأت مدیره انجمن بیماران ام اس ایران اضافه کرد: استفاده از واکسن آنفلوانزا بخصوص در افرادی که سابقه سرماخوردگی های مکرر در سالهای گذشته داشتند و یا بیمارانی که از داروی تضعیف کننده سیستم ایمنی استفاده می نمایند، سفارش جدی می شود. استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد واکسن ایرانی نوترکیب آنفلوانزا، خاطرنشان کرد: وقتی یک دارو یا واکسن مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو قرار گرفت، این یعنی قابلیت استفاده داشته و مجوز مصرف دارد. صحرائیان اظهار داشت: من با واکسن ایرانی آشنایی دارم و سال قبل هم از همین واکسن تولید داخل استفاده کردم. وی ادامه داد: اگر فردی گرفتار بیماری های ویروسی و سرماخوردگی شد حتما استراحت کافی داشته باشد و از پزشک معالج خود با عنایت به شدت بیماری مشورت بگیرد و بیماران در مورد سفارش های اجتماعی رعایت لازم را داشته باشند. این فوق تخصصی ام اس اظهار داشت: اگر یک بیمار مبتلا به ام اس به بیماری ویروسی و آنفلوانزا هم مبتلا شد، مهم ترین نکته گرم نگهداشتن بدن و استفاده از نوشیدنی های گرم در طول بیماری است. وی در مورد سفارش های تغذیه ای به بیماران ام اس، اضافه کرد: نکته مهم اینست که عزیزان غذای پرچرب کمتر مصرف کنند و بیشتر از میوه و سبزیجات تازه استفاده کنند، همینطور تا حد ممکن از استرس و اضطراب اجتناب داشته باشند.

1402/07/01
تگهای خبر: آنفلوانزا , استرس , بهداشت , بیماری