فوق تخصص خون و سرطان عنوان كرد؛

سرطان در جوانان سرنوشت جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد

سرطان در جوانان سرنوشت جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد به گزارش بیمارستان دی، رییس دومین سمینار سرطان در جوانان اظهار داشت: مبتلاشدن به سرطان در جوانان، سرنوشت جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدمحسن رضوی، با اشاره به برگزاری دومین سمینار سرطان در جوانان در ایام ۱۳ و ۱۴ مهر ۱۴۰۲ در مرکز کتابخانه ملی، گفت: شاید در گذشته به سرطان های جوانان کمتر توجه می شد و آمارها به این شدت رو به فزونی نبود. فوق تخصص خون و سرطان اظهار داشت: ما بر آن هستیم تا با برگزاری این رویداد ضمن بررسی روش های تشخیص و راه های درمانی بهتر و با اطلاع رسانی، به شکل موثرتری توجه نظام درمانی کشور و همین طور افکار عمومی را در ارتباط با سرطان در جوانان آگاه سازی نماییم. رضوی با اعلان اینکه ابتلاء به سرطان در جوانان روند افزایشی دارد، اظهار داشت: امروزه از بدو تولد بمحض ابتلا به بیماری بررسی های جامع پزشکی صورت می گیرد که می تواند روند تشخیص بیماری را سریع تر به انجام برساند و اگر سرطان باشد زیر گروه و وسعت آنرا تشخیص دهد و احیانا یکی از دلیلهای افزایش آمار سرطان در جوانان، همین وسعت پروسه تشخیص باشد. وی با اشاره به این که سرطان در جوانان به شدت سرنوشت جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد، اضافه کرد: وقتی یک جوان مبتلا به سرطان می شود تمام افراد خانواده با حجم سنگینی از فشار روانی روبرو می شوند، جوان موقعیت کاری را از دست می دهد، ازدواج و تحصیل و همه آرزوهایش را بر زمین می گذارد، و همین طور دوستان و همکاران و حتی محیط تحصیل و پزشکان معالج نیز متأثر از بیماری او خواهند شد. این فوق تخصص خون و سرطان به شایع ترین سرطان های جوانان اشاره نمود و اظهار داشت: همچون آمارهای جهانی شایع ترین سرطان های جوانان در کشور ما شامل سرطان های خونی حاد ALL و کمتر AML و بعد سرطان های خونی مزمن با شیوع کمتر هستند و سرطان های کلیه(ویلمز)، تومورهای نوروژنیک، لمفوم سارکوم و پستان در جوانان و کودکان نیز دیده می شود. رییس دومین سمینار سرطان در جوانان اضافه کرد: امروزه در تمام جوامع پیشرفته بخشی به عنوان طب تسکینی وجود دارد که پاسخگوی نیازهای فیزیکی و روانی بیماران است، که یکی از اهداف مهم ما در این جلسه، شناساندن طب تسکینی به پزشکان، بیماران مبتلا به سرطان و خانواده آنها است. وی همین طور به نقش مهم و تأثیرگذار مؤسسات و انجمن های خیریه برای تامین درمان و نیازهای بیماران مبتلا به سرطان اشاره نمود و اظهار داشت: تعدادی از خیریه ها بخش تامین مالی را برای درمان بیماران بر عهده دارند و بعضی دیگر نیز در تلاش هستند تا بتوانند برای جوانان ایجاد فضای مناسب فکری، فرهنگی و اجتماعی بکنند و مترصد تامین شغل، ارتباط سالم و ازدواج برای آنها شده تا در جامعه سربلند و امیدوار زندگی کنند.

1402/07/08
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , تحصیل