قانعی عنوان كرد؛

بیمه ها باید از واکسن ایرانی آنفلوانزا حمایت کنند

بیمه ها باید از واکسن ایرانی آنفلوانزا حمایت کنند به گزارش بیمارستان دی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: واکسن ایرانی آنفلوانزا، حاصل تلاش متخصصان دانش بنیان کشور بوده و نیازمند حمایت سازمان های بیمه گر است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مصطفی قانعی اضافه کرد: واکسن نوترکیب آنفلوانزای فصلی را در شرایطی در کشور تولید کردیم که ایران صاحب دومین فناوری تولید واکسن در دنیا است. وی افزود: از آنجائیکه حالا به این موفقیت دست پیدا کردیم، محصول نهایی در اختیار هموطنان قرار دارد و حمایت های لازم باید از طرف بازار، مصرف کنندگان و متقاضیان واکسن صورت گیرد. قانعی با اعلان اینکه معاونت علمی و فناوری حمایت لازم را انجام داده ولی قسمتی از این حمایت ها در عرصه وظایف وزارت بهداشت و بیمه های درمانی است، اشاره کرد: در بعضی از کشورهای دنیا، پوشش واکسیناسیون های دولتی خیلی بیش از چیزی است که در ایران داریم. وی ادامه داد: الان فقط یکی از سازمان های بیمه گر پوشش می دهد و به اعتقاد من با این شیوه پوشش حمایتی بیمه های درمانی، متقاضیان تحریک نمی شوند که واکسن ایرانی بهره گیرند. قانعی اظهار داشت: من به عنوان متخصص ریه با چندین بیمار شدید مبتلا به آنفلوانزا پس از ایام اربعین مواجه شدم؛ بی گمان باید به شکلی برنامه ریزی می شد که واکسیناسیون مقابل آنفلوانزا پیش از اربعین در کشور انجام می گرفت. وی اشاره کرد: این وظیفه تنظیم گری است که باید بموقع اقدام لازم را جهت پشتیبانی از تولید کننده داخلی واکسن انجام دهد. همین طور بیمه ها باید به موضوع پشتیبانی از واکسن تولید داخل به عنوان ابزاری برای پیش گیری از بیماری توجه نمایند و به آن بپردازند. قانعی اضافه کرد: صادرات نیز باید در دستور کار تولید کننده دانش بنیان واکسن نوترکیب ایرانی آنفلوانزا قرار گیرد.

1402/07/10
تگهای خبر: آنفلوانزا , ابزار , بهداشت , بیماری