فوق تخصص غدد عنوان كرد؛

انسولین های نسل جدید چه مزیت هایی دارند

انسولین های نسل جدید چه مزیت هایی دارند به گزارش بیمارستان دی، یک فوق تخصص غدد و متابولیسم اظهار داشت: انسولین های نسل جدید نسبت به انسولین های قدیمی دارای مزیت هایی برای بیماران دیابتی هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید محسن خوش نیت نیکو اضافه کرد: همچون مهم ترین مزایای انسولین های نسل جدید این است که در روز یکبار تزریق می شوند و در موارد بسیار کم روزی دو بار تزریق می شوند، در صورتیکه انسولین نسل قدیم باید چند بار در روز و در یک ساعت خاص تزریق شود. وی افزود: انسولین نسل جدید شامل ۷۰ درصد انسولین بسیار طولانی اثر که اثر آن حدود ۴۰ ساعت در بدن ماندگاری دارد و ۳۰ درصد انسولین سریع الاثر است که وجود همین ترکیب سبب می شود فرد مبتلا به دیابت کنترل همزمان قند ناشتا و پس از غذا را با حداقل اُفت قندخون تجربه کند و در عین حال نوسانات قندخون کمتری را دارا باشد. خوش نیت نیکو اضافه کرد: همین طور ترکیب این دو داروی اثرگذار در یک محصول، امکان تجویز یکبار در روز این دارو را فراهم نموده که نسبت به مصرف جداگانه اجزا، صرفه اقتصادی بیشتری برای بیمار به همراه دارد. این فوق تخصص غدد و متابولیسم افزود: از دیگر مزایای انسولین های نسل جدید این است که می توان ساعات مختلف روز از آنها استفاده نمود. بطور مثال اگر فرد در وعده ناهار غذای پرکالری مصرف کرد می تواند انسولین را ظهر استفاده نماید و اگر شب غذای پرکالری مصرف کرد تزریق انسولین را به شب موکول می کند. وی اظهار داشت: انسولین های نسل جدید که توسط نوونوردیسک در داخل کشور تولید می شوند و امکان برخورداری از مزایای آن با قیمت مناسب برقرار است و امیدواریم تحت پوشش بیمه نیز قرار بگیرد تا مردم با قیمت بسیار مناسب تری به آن دسترسی یابند.

1402/07/11
تگهای خبر: بیمه , دارو , دسترسی