عضو انجمن نورویولوژی بین المللی:

۶۵ درصد میانسالان دیابتی گرفتار مشکلات اورولوژی هستند

۶۵ درصد میانسالان دیابتی گرفتار مشکلات اورولوژی هستند به گزارش بیمارستان دی، عضو انجمن نورویولوژی بین المللی اظهار داشت: ۶۵ درصد میانسالان مبتلا به دیابت در کشور مشکلات اورولوژی دارند و اگر درمان بموقع انجام نشود، گرفتار ناتوانی های جسمی می شوند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهری مهراد، در آستانه روز جهانی دیابت (۲۳ آبان) اضافه کرد: دیابت و مسائل در ارتباط با سلامت اورولوژی ارتباط نزدیکی با هم دارند، دیابتی ها مستعد عفونت های دستگاه ادراری، مشکلات مثانه و اختلال عملکرد جنسی هستند چون این بیماری به صورت مستقیم بر جریان خون، اعصاب و عملکرد حسی بدن تاثیر می گذارد. وی افزود: وجود مقدار فراوان قند در خون در بلند مدت می تواند به بخش های مختلف بدن مانند قلب، رگ های خونی، کلیه ها، مثانه، دستگاه تناسلی و دستگاه عصبی صدمه وارد کند. این اورولوژیست تصریح کرد: حالا ایران پیشرفت خوبی در درمان مشکلات اورولوژی دارد و آگاهی رسانی و افزایش دانش مردم در مورد رابطه دیابت و ایجاد عوارض آن در مثانه می تواند از ناتوانی جسمی بیماران جلوگیری نماید. وی ادامه داد: وجود مقدار فراوان قند در خون در بلند مدت می تواند به بخش های مختلف بدن مانند قلب، رگ های خونی، کلیه ها، مثانه، دستگاه تناسلی و دستگاه عصبی صدمه وارد کند. مهراد افزود: از مشکلات دیگر بیماران دیابتی عفونت های مقاربتی و تناسلی، واگیری به ویروس ها مانند تبخال تناسلی، عفونت های واژن و عفونت های پروستات می باشد، چون که سطح ایمنی این افراد پایین تر است در نتیجه بهداشت فردی و کنترل قند در افراد دیابتی بیشتر سفارش می شود. به نقل از ایشان، عوامل سبک زندگی سالم می توانند به مراقبت از دیابت، مسائل در ارتباط با سلامت اورولوژی همچون پیروی از رژیم غذایی سالم، حفظ وزن سالم، ورزش کردن، مدیریت استرس، خواب کافی و سیگار نکشیدن کمک نماید. مُد شدن بی تحرک در جامعه ایرانی این پزشک اضافه کرد: در جامعه امروزی ما بی تحرکی به شکلی «مُد» شده است در حالیکه تحرک و پیاده روی تاثیر بسزایی در کنترل دیابت و مشکلات ناشی از آن همچون اورولوژی دارد. به قول عضو انجمن نورویولوژی بین المللی، افرادی که بیماری دیابت دارند باید بموقع به متخصص رجوع کنند و در صورت ضرورت تحت معالجه و بررسی دقیق بوسیله ی یک اورولوژیست یا نورولوژیست قرار بگیرند تا بتوانند بموقع از ایجاد مثانه عصبی جلوگیری نمایند. وی، راه جلوگیری از تاثیر دیابت بر مثانه را چکاپ های منظم سیستم کلیه و مثانه توسط متخصص اورولوژی دانست و عنوان کرد: وقتی مشکلات فرد در همان مراحل اولیه تشخیص داده شود سریع تر هم بهبود خواهد یافت و گرفتار ناتوانی نمی شوند.

1402/08/25
تگهای خبر: استرس , اورولوژی , بهداشت , بیماری