معاون درمان وزارت بهداشت:

سرانه تخت بیمارستانی در حاشیه پایتخت ۰ و نیم است

سرانه تخت بیمارستانی در حاشیه پایتخت ۰ و نیم است به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان وزارت بهداشت، سرانه تخت بیمارستانی در حاشیه شهر تهران را ۰.۵ اعلام نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، ضمن اشاره به افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار، اظهار داشت: حالا در تهران ۳۲ هزار تخت بیمارستانی داریم و جمعیت تهران ۱۵ میلیون نفر بوده و سرانه تخت به جمعیت در تهران در دولت سیزدهم به ۲.۱ رسیده است. وی افزود: در دولت سیزدهم در تهران ۲ کلان بیمارستان غدیر و حضرت مهدی با ۱۸۰۰ تخت به بهره برداری رسید. البته باید توجه داشت که در کلانشهر تهران با وجود سرانه تخت مناسب، کمبود تخت وجود دارد و ۵۰ تا ۶۰ درصد بیمارستان های جنرال تهران بیماران ارجاعی از سایر استان ها هستند. کریمی ضمن اشاره به سرانه پایین تخت بیمارستانی در حاشیه تهران، اضافه کرد: در حاشیه شهر تهران ۲۵۰۰ تخت و ۵ میلیون نفر جمعیت دارد و سرانه تخت بیمارستانی ۰.۵ است که این میزان سرانه نامطلوب است. معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره افتتاح سه بیمارستان در حاشیه شهر تهران در دولت سیزدهم برای بهبود سرانه تخت بیمارستانی، اظهار داشت: بیمارستان ملارد، بیمارستان پردیس بومهن و بیمارستان شهریار برای بهبود وضعیت تعداد تخت های بیمارستانی در حاشیه تهران به بهره برداری رسیده است. کریمی یادآوری کرد: سه بیمارستان ورامین، پیشوا و اسلامشهر در حاشیه شهر تهران در انتظار افتتاح هستند. به قول معاون درمان وزارت بهداشت، هم اکنون سرانه تخت بیمارستانی در کشور ۱.۸۹ به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت است که باید به عدد ۲.۵ برسد. در همین حال، سرانه تخت بیمارستانی در جهان، ۳.۱ به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت است.

1402/08/30
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , درمان , وزارت بهداشت