معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛

جزییات تازه از علت فوت نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان مفید

جزییات تازه از علت فوت نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان مفید بیمارستان دی: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پی انتشار مطالبی درباب فوت نوزاد 6 ماهه در بیمارستان کودکان مفید، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رضا زندی اظهار داشت: نوزاد ۶ ماهه توسط والدین برای درمان به اورژانس بیمارستان مفید آورده و در نخستین فرصت پذیرش و ویزیت و اقدامات درمانی اولیه برای وی انجام شد، در حین این اقدامات بدحال می شود و به رغم اقدامات متأسفانه فوت می کند. وی افزود: بطور کلی طبق دستورالعمل های موجود اگر کمتر از ۲۴ ساعت بعد از ورود بیمار به بیمارستان، بیمار فوت کند به عنوان مرگ مشکوک شمرده می شود که می تواند دلیلهای بسیاری داشته باشد. این مرگ ها نیاز به بررسی پزشکی قانونی دارد و صدور گواهی فوت بیمار بدون بررسی پزشکی قانونی امکان پذیر نیست. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به مطالب انتشار یافته در مورد اعتصاب کادر درمان بیمارستان در روز حادثه اظهار داشت: مطالبات کادر درمان همیشه وجود داشته اما هیچ گاه منجر به عدم خدمت رسانی به بیماران نشده است، برای اینکه تمامی پزشکان و پرستاران رعایت حقوق بیمار را همچون وظایف اخلاقی خود می دانند. وی ادامه داد: با این وجود بررسی های کارشناسانه دراین خصوص با حضور کارشناسان معاونت درمان، حراست و رییس دانشگاه برای ارزیابی ابعاد مختلف ماجرا انجام شده است. این بررسی ها تا اعلام قطعی علت مرگ از طرف پزشکی قانونی ادامه خواهد داشت و درصورت وجود مقصر یا مقصرانی در این ماجرا حتما طبق مقررات در اسرع وقت برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

1402/09/13
تگهای خبر: بیمارستان , پرستار , پرستاران , پزشك