شریفی پور مطرح كرد؛

انتقال بیمار سکته مغزی در کمتر از ۴ ساعت به مرکز درمانی

انتقال بیمار سکته مغزی در کمتر از ۴ ساعت به مرکز درمانی بیمارستان دی: عضو هیأت مدیره انجمن سکته مغزی ایران، بر ضرورت ارجاع بیمار سکته مغزی در کمتر از 4 ساعت به مرکز درمانی تاکید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، احسان شریفی پور اظهار داشت: طبق آمارها از هر ۱۰۰ هزار نفر در کشور، ۱۵۰ مورد سکته مغزی رخ می دهد که در صورت رفتن به مراکز درمانی در زمانی کمتر از ۴ ساعت میتوان تا حدود زیادی از خطرات بعدی پیشگیری کرد. وی ضمن اشاره به برگزاری پانزدهمین کنگره سکته مغزی ایران، اضافه کرد: در این کنگره به صورت جامع به تمامی مباحث در رابطه با سکته مغزی و بیماری های عروقی، مغزی و نخاعی می پردازیم. عضو هیأت مدیره انجمن سکته مغزی ایران اظهار داشت: در این کنگره برنامه ثبت ملی کشور را هم پیگیری و آخرین یافته ها را بررسی می نماییم تا به وضعیت سلامت، درمان و جلوگیری از سکته مغزی دست پیدا نماییم. رئیس پانزدهمین کنگره سکته مغزی ایران اضافه کرد: طبق آخرین رده بندی سازمان بهداشت جهانی، ایران جزو ۱۰ کشور موفق دنیا در درمان سکته مغزی است. پانزدهمین کنگره بین المللی سکته مغزی ایران از ۲۲ تا ۲۴ آذر ۱۴۰۲ در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار می گردد.

1402/09/27
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , درمان