به دنبال حاشیه های تعرفه پزشكان عمومی؛

خط و نشان عین اللهی برای تعیین خودسرانه تعرفه های پزشکی

خط و نشان عین اللهی برای تعیین خودسرانه تعرفه های پزشکی به گزارش بیمارستان دی، وزیر بهداشت، نسبت به تعیین تعرفه های پزشکی غیر از مسیر شورایعالی بیمه سلامت اخطار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بعد از آن که در نخستین جلسه هیأت وزیران در سال جدید، میزان رشد ۳۵ درصدی تعرفه های پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد، برخی انجمن های پزشکی نسبت به این مقدار افزایش گلایه کرده و اعداد و ارقامی از نرخ ویزیت ها را اعلام نمودند. انجمن پزشکان عمومی، همچون این انجمن ها بود که نرخ ویزیت ۲۵۰ هزار تومان را برای پزشکان عمومی در سال ۱۴۰۳ اعلام نمود که با سروصدای زیادی همراه شد. بدنبال آن، پدرام پاک آئین سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: تعرفه های اعلامی معاینه پزشکان عمومی مورد تأیید وزارت بهداشت نیست و تعرفه مذکور متعاقباً از طرف وزارتخانه اعلام می شود. وی ادامه داد: بیشترین افزایش تعرفه خدمات درمانی، تشخیصی و پزشکی با هدف تامین هزینه های مراکز درمانی و ماندگاری پزشکان در بخش دولتی به میزان ۳۵ درصد در دولت سیزدهم و برای سال ۱۴۰۳ انجام شده که شامل هزینه های خدمات بیمارستانی و سهم پزشکان است. پاک آئین افزود: سهم پزشکان (شامل جز حرفه ای و حق ویزیت) هنوز از طرف دولت ابلاغ و اعلام نشده و ارقام اعلام شده در رسانه ها و فضای مجازی فاقد اعتبار است. سخنگوی وزارت بهداشت اشاره کرد: محاسبه تعرفه خدمات درمانی و تصویب آن در دولت با رویکرد تعادلی در خصوص پشتیبانی از سبد معیشتی مردم، تامین حق جامعه در دسترسی سهل و ارزان به خدمات درمان و ماندگاری پزشکان در بخش دولتی انجام شده است. در همین حال، ایرج خسرونیا رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان داشت که درخواست هایی برای اصلاح تعرفه ها به دولت داده شده است. از طرف دیگر، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، نسبت به اعلام تعرفه غیر از مسیر شورای عالی بیمه سلامت، به شدت انتقاد و چنین اقداماتی را؛ تمرّد از قانون عنوان نمود و اظهار داشت: تعیین تعرفه غیر از مسیر شورای عالی بیمه سلامت، مغایر با قانون بوده و تمرد است. وی با عنوان این مطلب که حرمت امامزاده را متولی آن باید نگه دارد، اضافه کرد: اگر ما خودمان به قانون عمل نکنیم، چه انتظاری از دیگران داریم. وزیر بهداشت اشاره کرد: تعیین تعرفه از مسیر شورای عالی بیمه سلامت، سازمان برنامه و بودجه و در نهایت، تصویب و ابلاغ تعرفه ها از طرف هیأت دولت می باشد.

1403/01/25
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیمه , پزشك