متخصص قلب و عروق عنوان كرد؛

فشارخون کشنده چه علائمی دارد

فشارخون کشنده چه علائمی دارد به گزارش بیمارستان دی، یک متخصص قلب و عروق اظهار داشت: فشارخون کُشنده علائمی مثل سردرد پس سر، دوبینی، مگس پران، تنگی نفس، تهوع و سرگیجه بوجود می آورد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، منوچهر قارونی، در گفتگو با رادیو سلامت با اشاره به اینکه فشارخون یک ارثی است و نخستین علامت آن بی علامتی است، اضافه کرد: بی توجهی به درمان آن می تواند آنرا به فشارخون کُشنده تبدیل کند. وی با اشاره به اینکه افراد مبتلا به فشارخون بالا بهتر است ۲ بار در روز فشارخون خویش را اندازه گیری کنند، افزود: یک مرتبه بامداد موقع از خواب بیدار شدن و یک مرتبه عصر، فشارخون نباید به صورت وسواس گونه اندازه گیری شود. قارونی با تکیه بر این که ورزش کردن، کاهش وزن در حد ۲ الی ۳ کیلوگرم، مصرف سیر و گریپ فروت می تواند به کاهش فشارخون کمک نماید، اظهار داشت: اما این موارد جایگزین مصرف دارو نمی شوند و افراد مبتلا به فشارخون باید تا آخر عمر زیر نظر پزشک خود دارو مصرف کنند. وی تصریح کرد: کنترل فشارخون در همه افراد مبتلا به فشارخون بالا با یک نسخه واحد صورت نمی گیرد و هر بیمار با عنایت به شرایط و سن خودش دارو دریافت می کند. این متخصص قلب و عروق، در رابطه با افرادی که همیشه فشارخون پایین دارند، اضافه کرد: اگر این افراد سرگیجه و مشکلی ندارند این مورد مشکلی ایجاد نمی کند و در صورت بروز افت قندخون در افراد مبتلا به دیابت، به او که هوشیار است ماده قندی بدهید.

1402/10/02
تگهای خبر: امداد , پزشك , دارو , درمان