عین اللهی تاكید كرد؛

نباید بیماری در کشور به خاطر بی پولی از درمان محروم شود

نباید بیماری در کشور به خاطر بی پولی از درمان محروم شود به گزارش بیمارستان دی، وزیر بهداشت اظهار داشت: نباید در کشور کسی به خاطر نداشتن پول از دریافت خدمات درمانی محروم شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بهرام عین الهی، در دیدار نوروزی با مدیران سازمان های تابعه وزارت بهداشت با قدردانی و تشکر از اقدامات انجام شده در سازمان بیمه سلامت ایران، اشاره کرد: این سازمان انقلابی در خدمات دهی به مستضعفین به وجود آمده، بدون تردید در کشور ما نباید فردی به سبب نداشتن منابع مالی در روند درمان بیماری خود گرفتار مشکل شود؛ چونکه این مساله با آرمان های انقلاب اسلامی سازگاری ندارد. وی با اعلان اینکه با کوشش های انجام شده ۵ دهک دارای بیمه رایگان شده و خدمات برای کودکان زیر ۷ سال رایگان به انجام می رسد، اضافه کرد: بیمه سلامت یکی از نهادهای انقلابی است که باید از مدیران این سازمان برای انجام کارهای بزرگ تقدیر کرد. وزیر بهداشت اشاره کرد: البته به هیچ کاری نباید قانع بود، می توان اقدامات بیشتری را با هدف خدمت رسانی به مردم و افراد مستضعف و لطمه پذیر انجام داد که این مسئله جزو اولویت ها و اهداف بزرگ وزارت بهداشت است. خوشبختانه خدمات مددجویان بهزیستی و کمیته امداد رایگان شده و خیلی از خدمات توانبخشی که در گذشته تحت پوشش بیمه نبود؛ اما هم اکنون تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد، پس امیدواریم این روند خدمات دهی به بهترین شکل ادامه پیدا کند.

1403/01/15
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیماری , بیمه