رییس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

سرمایه گذاری برای تولید داروهای درمان ناباروری

سرمایه گذاری برای تولید داروهای درمان ناباروری به گزارش بیمارستان دی، رئیس سازمان غذا و دارو، از سرمایه گذاری برای تولید داروهای درمان ناباروری در کشور اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، برنامه های سازمان غذا و دارو برای سال جدید را مبتنی بر شعار سال ۱۴۰۳ اعلام نمود و اظهار داشت: طی چند سال گذشته شعار سال با محوریت تولید است که سال جاری رهبری آنرا با مشارکت مردم اعلام نمودند و ما این فرمایشات را با محوریت رونق بخشیدن و رشد تولید مورد توجه قرار خواهیم داد. وی تصریح کرد: تولید خیلی از مواد اولیه دارویی را برنامه ریزی و هدف گذاری کرده ایم که در جهت فرمایشات رهبری در سال ۱۴۰۳ عملیاتی نماییم. همینطور بخشی از نیازهایمان به ملزومات پزشکی هم با تشکیل و تقویت زیرساخت های مورد نیاز در سال ۱۴۰۳ در کشور تولید خواهد شد. رئیس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به سرمایه گذاری برای خودکفایی در تولید داروهای ناباروری بعنوان یکی از اهداف تعیین شده در سال ۱۴۰۳، خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو در کنار رگولاتوری و تنظیم گری برای تأمین داروها مبحث سرمایه گذاری و پشتیبانی از سرمایه گذاری را پیگیری می کند تا با همراهی وزارت صمت، خطوط تولید بازسازی شود و شاهد بالا رفتن بهره وری در این عرصه و سودزایی بیشتری برای شرکتهای تولید کننده باشیم.

1403/01/16
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , درمان