سفارش های وزیر بهداشت به ماموران بهداشت به دنبال گرانی گوشت و فشارهای اقتصادی

سفارش های وزیر بهداشت به ماموران بهداشت به دنبال گرانی گوشت و فشارهای اقتصادی به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت خطاب به ماموران و بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی اظهار داشت: امسال به علت فشارهای اقتصادی و تغییرات در نرخ ارز كار شما از سال قبل بیشتر می شود. چونكه وقتی گوشت گران گردید، اساساً تخلف و تقلب هم در آن بیشتر می شود. ازاین رو امسال كارتان سنگین تر و سخت تر است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر سعید نمكی در مانور مهندسی بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی، اظهار داشت: بنده نخستین بار اداره كل بهداشت حرفه ای را در وزارت بهداشت ایجاد كردم. در آن زمان می خواستیم كاسه های فالوده خوری و بستنی را تبدیل به ظروف یكبار مصرف نماییم، اما نمی دانید كه چه كشیدیم. یادم است كه یك مرتبه كاردان بهداشت محیط ما در كرمانشاه به یك قصاب اعتراض كرده بود و قصاب ضد او شكایت كرده بود و او را به ضربه شلاق محكوم كرده بودند. من رفتم و گفتم اگر این كاردان بهداشت شلاق بخورد، من خودم را جلوی كاخ دادگستری آتش می زنم و آنقدر ایستادم كه برای كاردان برائت و برای قصابی حكم شلاق گرفتم. ازاین رو منِ وزیر بهداشت بعنوان سرباز دیرین حوزه بهداشت كشور، پشتوانه شما هستم. باور كنید حاضرم خودم را بسوزانم، اما مویی از شما كم نشود.
وی ادامه داد: این مملكت مدیون كار افراد عرصه بهداشت است. در سال ۵۷ از هر هزار تولد زنده ۱۲۰ نوزاد به یك سالگی نمی رسیدند و از هر ۱۰۰ هزار مادر آبستن ۲۴۵ موردشان تلف می شدند. همینطور میزان پوشش واكسیناسیون در كشور ۳۰ درصد بود، اما امروز به ۱۰۰ درصد رسیده است. همینطور بیماری های تنفسی گروه های صدمه پذیر را مورد هدف قرار داده بودند، اما امروز در این زمینه وضعیت مناسبی داریم.
وی با اشاره به اینكه در آن سال ها حدود ۱۰۵۰ مركز خانه بهداشت داشتیم، اظهار داشت: امروز ۱۸ هزار خانه بهداشت در سراسر كشور وجود دارد و این دستاوردها حاصل تلاش گذشتگان و شماست.
نمكی تصریح كرد: باید توجه كرد كه مقوله امنیت و سلامت مقوله ای مانند هوا برای انسان و آب برای ماهی است؛ ازاین رو تا زمان گرفتار نشدن، ملموس نیست. از طرفی امسال به علت فشارهای اقتصادی و تغییرات در نرخ ارز كار شما از سال قبل بیشتر می شود. چونكه وقتی گوشت گران گردید، اساساً تخلف و تقلب هم در آن بیشتر می شود. این مورد یك پدیده اقتصادی می باشد كه وقتی كالایی گران می شود تقلب و جعل هم به دنبال گرانی می آید. ازاین رو امسال كارتان سنگین تر و سخت تر است.
وی تصریح كرد: به شما افراد عرصه بهداشت محیط سفارش می كنم كه ضمن حفظ ابهت خودتان در كار، به كسبه بی احترامی نكنید. من از مردم دور نمی شوم و هیچگاه از راه VIP و پاویون سفر نمی كنم چونكه می گویند قطره دریاست اگر با دریاست و او قطره و دریا، دریافت. ازاین رو پیوستگی با مردم به انسان ارزش می دهد. حال شما هم حرمت مردم را حفظ كنید. یك روز در رستورانی بودم و دیدم كه دو كاردان بهداشت محیط چقدر مودبانه برخورد می كردند؛ به صورتی كه رستوران دار شرمسار شد. در آنجا كه نتیجه گرفتم كه نفیس ترین افراد را در حوزه بهداشت دارم و این برای وزیری كه آمده پاكدستی را بعنوان ارزش جا بیندازد، بسیار با ارزش است. همینطور متوجه شدم كه چه همكاران صبوری دارم. ازاین رو امیدوارم زحمات نوروزی شما مانند زیارت خاندان و طواف كعبه پر خیر و بركت باشد.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، همینطور به صورت همزمان مانور بهداشتی استان های گیلان، زاهدان و كرمانشاه از راه ویدئو كنفرانس و با دستور وزیر بهداشت شروع شد.

1397/12/20
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , سلامت , وزارت بهداشت