یك مسئول در علوم پزشكی اراك:

رصد اپیدمیولوژی نشان دهنده وضعیت بحرانی اراك است

رصد اپیدمیولوژی نشان دهنده وضعیت بحرانی اراك است به گزارش بیمارستان دی مركزی مدیر گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشكی اراك اظهار داشت: عدد شاخص رصد اپیدمیولوژی نشان دهنده وضعیت بحرانی شهر اراك در مقایسه با سایر شهرستانهاست.

برمبنای اعلام علوم پزشکی اراک، دکتر مرادزاده در گفتگویی رادیویی در این زمینه اظهار کرده است: محاسبه این شاخص می تواند یک تهدید بسیار جدی برای شروع وضعیتی بحرانی برای مرکز استان که جمعیت زیادی دارد، باشد.
او اضافه کرد: تحقیقات گروه های اپیدمیولوژیک، نشان دهنده تغییر رفتار این ویروس به مرور زمان است بطوریکه هم اکنون، بیشترین موارد مبتلاشدن در افراد گروه های سنی 40 تا 60 سال گزارش شده و این در حالیست که قبل از این و در زمان آغاز شیوع این ویروس افراد بالای 60 سال مبتلا و درگیر می شدند.
وی اشاره کرد: در بازه زمانی اردیبهشت تا خرداد سیر مبتلاشدن به این ویروس به سبب رعایت بهداشت توسط مردم در استان نزولی بود ولی متاسفانه در یک ماه گذشته به خاطر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم، این آمار افزایشی شده و متاسفانه باتوجه به نتیجه مستقیم عدم رعایت بهداشت در مبتلاشدن و ادامه روند سهل انگاری مردم در رعایت بهداشت و حضور در اجتماعات، در ماه های پیش رو نیز تعداد مبتلایان افزایش خواهد داشت.
مدیر گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن تاکید به رعایت بهداشت فردی و پروتکل های بهداشتی، تعویض بموقع ماسک را به مردم سفارش و مراقبت هر چه بیشتر افرادی که بیماری های زمینه ای مانند(دیابت، بیماری های تنفسی، انواع سرطان ها به خصوص سرطان معده) مردان و سالخوردگان را گوشزد کرد.
مرادزاده در آخر به کوشش های کادر بهداشتی و درمانی و رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی برای کنترل موج دوم شیوع این ویروس اشاره نمود و تنها چاره و کمک به این هدف را همکاری و همراهی مردم با عمل به سفارش های ابلاغی دانست.

1399/05/05
1996