معاون پرستاری وزارت بهداشت:

پول تعرفه خدمات پرستاری سال آینده به حساب پرستاران واریز می شود

پول تعرفه خدمات پرستاری سال آینده به حساب پرستاران واریز می شود معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه پرستاران بزرگ ترین گروه نظام سلامت هستند، اظهار داشت: تعرفه گذاری خدمات پرستاری با هدف هویت حرفه ای و ترمیم معیشت این گروه در شرف عملیاتی شدن است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، عباس عبادی، در همایش مشترک رؤسای هیأت مدیره های نظام پرستاری و مدیران پرستاری سراسر کشور، اظهار نمود: تشکیل سازمان نظام پرستاری و توسعه معاونت پرستاری و سایر نهادهای صنفی و انجمن های علمی، توسعه دانشکده ها و ظرفیت پذیرش دانشجو سبب قدرت بخشی به خانواده بزرگ و ۲۰۰ هزار نفری پرستاری شده است که این جمعیت بزرگ، یک منبع قدرت است، منظور از منبع قدرت، جایگاهی است که می توانیم داشته باشیم تا به مردم کمک نماییم. وی ادامه داد: اگر خروجی تلاش ها منجر به کاهش درد و رنج و آلام مردم نشود، خاصیتی نخواهد داشت، ازاین رو اطمینان دارم اغلب پرستاران این گونه فکر می کنند که اگر رنج فعالیتهای صنفی را متحمل شده اند، هدفشان کمک به مردم کشورشان بوده است و مقرر است همه ما بعنوان پرستار به سایر انسان ها کمک نماییم. عبادی اظهار داشت: مهم تر از مبحث مالی تعرفه گذاری خدمات پرستاری، هویت حرفه ای است. حرفی که به لحاظ مالی استقلال نداشته باشند رشد حرفه ای شأن بسیار کند خواهد بود، اما این قدرت مالی عموماً مسموم کننده است و ازاین رو باید نگاهی که به نظام فی فور سرویس داریم را نداشته باشیم، چونکه بیشترین نقد در جهان به این سیستم پرداخت وجود دارد. معاون پرستاری وزارت بهداشت تصریح کرد: ما نظام های مختلف پرداخت در جهان داریم و درست این است که بین درمانگر و گیرنده خدمت (بیمار) ارتباط مالی وجود نداشته باشد و قرار نیست بیمارستان بنگاه مالی باشد. اگر در خودمان خودتنظیمی ایجاد نکنیم، محبوبیت خویش را از دست خواهیم داد. عبادی خاطرنشان کرد: ۱۴ سال از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری می گذرد و بزرگ منشی مقام معظم رهبری در سال ۹۹ و تکرار فرمایشات ایشان در سال ۱۴۰۰ انرژی و توان زیادی به ما داد و قول اجرایی شدن تعرفه گذاری را از آغاز زمستان داده ایم و کارهای نرم افزاری و سخت افزاری آن در شرف عملیاتی شدن است، اما پول آن امکان دارد در اردیبهشت و خرداد به حساب پرستاران واریز شود. وی تصریح کرد: رعایت عدالت بسیار مهم می باشد و امیدواریم بتوانیم نظام بازتوزیع عادلانه داشته باشیم.

1400/11/08
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پرستار , پرستاران