رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد؛

بررسی مستندات ۲ واکسن داخلی مقابل اومیکرون در کمیته اخلاق

بررسی مستندات ۲ واکسن داخلی مقابل اومیکرون در کمیته اخلاق بیمارستان دی: رییس سازمان غذا و دارو، از ارسال مستندات 2 واکسن تولید داخل مقابل سویه اومیکرون برای دریافت کد اخلاق آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بهرام دارایی اظهار نمود: دو شرکت تولید کننده واکسن داخلی، با پلتفرم های inactive و نوترکیب برمبنای استاندارد انجام مطالعات سویه های جدید منتشره توسط سازمان غذا و دارو مبادرت به طراحی مطالعه واکسن های تولید شده مقابل سویه جدید اومیکرون کرده اند. وی ادامه داد: کارشناسی روند انجام مطالعات پیش بالینی و روند طراحی مطالعات بالینی تحت نظارت کارشناسان سازمان غذا و دارو و همین طور اعضای هیأت علمی دانشگاه ها انجام و در اختیار کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیستی بمنظور صدور کد اخلاق قرار گرفته است. معاون وزیر بهداشت اشاره کرد: سازمان غذا و داروی ایران همانند آژانس دارویی اتحادیه اروپا و FDA ایالات متحده، استاندارد انجام مطالعات تولید واکسن برای سویه های جدید کرونا را منتشر نموده و اکنون این دو شرکت تولیدکننده واکسن داخلی تحت نظارت های این سازمان مبادرت به تولید واکسن مقابل سویه اومیکرون نموده و منتظر دریافت کد اخلاق از کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیستی هستند تا مطالعه بالینی محصول خودرا تحت نظارت سازمان غذا و دارو شروع کنند. بگفته دارایی، سازمان غذا و دارو بعد از اتمام مطالعه و دریافت داده های آن و انجام ارزیابی های لازم، نتایج داوری کارشناسان و اعضای کمیته مطالعات بالینی را جهت تصمیم گیری به کمیته ملی واکسن اعلام خواهدنمود.

1400/12/06
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , دارو , سازمان غذا و دارو