در قالب كنگره بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران؛

متخصصین بیماری های لثه و ایمپلنت در تهران گردهم می آیند

متخصصین بیماری های لثه و ایمپلنت در تهران گردهم می آیند به گزارش بیمارستان دی، استاد پیشکسوت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از گردهمایی متخصصین بیماری های لثه و ایمپلنت در ایام پایانی مهر ماه اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، یدالله سلیمانی، با بیان خبر برگزاری بیست و یکمین کنگره بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران همزمان با بزرگ ترین تورنمنت دانشجویان دانشکده های دندانپزشکی سراسر کشور در ایام ۲۶ تا ۲۹ مهر ۱۴۰۱ در تهران، اظهار داشت: در کنگره سال جاری بالغ بر ۱۰۰ سخنران داخلی و ۶ سخنران صاحب نام و مرجع علمی در سطح بین المللی، مشارکت خویش را برای عرضه جدید ترین مباحث در حیطه های مختلف تخصص دندانپزشکی اعلام نموده اند که بدین ترتیب آخرین یافته های علمی در رشته پریودونتولوژی (بیماری های لثه و ایمپلنت) عرضه خواهد شد.
رئیس کنگره بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران، با اشاره به اینکه کنگره حاضر هر دو سال یک مرتبه برگزار می گردد و طبق ارزیابی های وزارت بهداشت بعنوان کنگره بین المللی شناخته شده است، اضافه کرد: طی چهار روز برگزاری به موضوع هایی همچون بیماری های لثه (پریو) و بافت اطراف ایمپلنت (پری ایمپلنت)، بازسازی استخوان و بافت نرم، همینطور زیبایی در درمان با ایمپلنت های های دندانی خواهیم پرداخت که در این میان ۱۵ پانل اختصاصی توسط خبرگان دندانپزشکی عرضه خواهد شد.
شایسته اظهار داشت: کنگره سال جاری که مجوز حضور و همراهی ۱۵۰۰ نفر از دندانپزشکان در تخصص های مختلف و بهداشتکاران دهان و دندان را دریافت کرده است، حداکثر ۲۰ امتیاز باز آموزی هم برای دندانپزشکان دارد و در مجموع حاصل ۳۰ ماه تلاش همکاران است.
وی با اشاره به اینکه تعدادی کارگاه آموزشی به صورت عملی در نظر گرفته شده و همینطور نمایشگاه جانبی هم برای آگاهی از جدید ترین دستاوردها در مورد محصولات، مواد و تجهیزات دندانپزشکی برپا خواهد بود، خاطرنشان کرد: نتایج و خلاصه تمام سخنرانی ها و مباحث علمی عرضه شده طی این کنگره در مجله بین المللی ثبت شده در نمایه جهانی "پابمد" منتشر خواهد شد و بطور حتم برگزاری این گونه کنگره های علمی همسو در برای کمک به درمان و رفع مشکلات بیماران خواهد بود.
شایسته اضافه کرد: در این کنگره برای اولین بار در بین کنگره های علمی دندانپزشکی کشور، جایزه ۱۰ هزار دلاری به سه محقق برتر دندانپزشکی در زمینه پریودونتولوژی و ایمپلنت های دندانی تقدیم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه جایزه پژوهشی (اوارد) مرحوم امیر رضا رسولی قهرودی، به ارزش چهار هزار دلار به یک محقق خارجی که بیشترین تحقیقات و تولید علم را در زمینه رشته پریودونتولوژی داشته است، تقدیم خواهد شد، افزود: همینطور با تأیید و ارزیابی داوران کنگره به یک نفر محقق داخلی برتر که بیشترین نتایج پژوهش های علمی خویش را در نشریات جهانی به چاپ رسانده است مبلغ چهار هزار دلار تقدیم می شود و مبلغ دو هزار دلار جایزه پژوهشی هم به بهترین تحقیق بالینی انتشار یافته محقق داخلی عرضه خواهد شد.
شایسته اظهار داشت: بزرگ ترین تورنمنت دانشجویی برای دانشجویان دانشکده های دندانپزشکی سراسر کشور، به صورت همزمان در حاشیه بیست و یکمین کنگره انجمن علمی پریودونتولوژی ایران در محل هتل المپیک تهران انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: دانشجویان دانشکده های دندانپزشکی کشور ضمن ثبت نام در این تورنمنت، آمادگی خویش را جهت شرکت در یک آزمون بزرگ و رقابت علمی اعلام نموده اند که در نهایت به سه نفر برتر هدیه نقدی تقدیم خواهد شد.
رئیس بیست و یکمین کنگره بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران، با اشاره به اینکه به منظور برقراری یک رویکرد نوین، دانشجویان دانشکده های دندانپزشکی دنیا بخصوص قاره آسیا و اقیانوسیه با عرضه خلاصه ای از رساله های تحصیلی خود طی پویشی معروف به (۳ ام. تی) در حاشیه بیست و یکمین کنگره انجمن علمی پریودونتولوژی ایران به مدت سه دقیقه، رساله علمی تحصیلی خویش را عرضه خواهند کرد، اظهار داشت: سخنرانی ها در این کنگره به صورت پرسش و پاسخ و با بحث های علمی و آموزشی صورت خواهد گرفت که این رویکرد هم جدید به حساب می آید. تصمیم سازی بالینی برای انجام بهترین روشهای فنی درمانی، مهم ترین خصوصیت این گونه مباحث است.
استاد پیشکسوت تخصص جراحی لثه و ایمپلنت های دندانی (پریودونتولوژی)، اظهار داشت: امروزه پژوهشگران کشور در زمینه تولید مواد و تجهیزات دندانپزشکی هم تلاشهای فراوانی انجام داده اند که همچون آن به تولید بخش های مختلف ایمپلنت دندانی، ساخت مواد استخوانی در جهت بازسازی بافت سخت، داروها و ملزومات مصرفی، محصولات در رابطه با درمان مشکلات ناحیه پریودونتال (نسج نرم لثه)، میتوان اشاره نمود که نتایج خوبی در بر داشته است.
وی در انتها خاطرنشان کرد: ایران در دنیا و بخصوص منطقه جزو کشورهای برتر علمی است و الان چندین شرکت دانش بنیان ایرانی در زمینه ساخت ابزار، وسایل، مواد و ملزومات دندانپزشکی جهت درمان های بافت نرم و بافت سخت دندان هم مشغول تلاش هستند.

1401/07/23
تگهای خبر: آموزش , ابزار , بهداشت , بیماری