یك متخصص مغز و اعصاب عنوان كرد؛

سالانه ۱۲ هزار نفر در کشور گرفتار سکته مغزی می شوند

سالانه ۱۲ هزار نفر در کشور گرفتار سکته مغزی می شوند به گزارش بیمارستان دی، رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان شهدای تجریش اظهار داشت: مصرف داروهای روان گردان و بعضی از مواد محرک مانند آمفتامین ها، شیشه و کوکائین از عوامل بروز سکته مغزی در سنین پایین به شمار می روند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، فرزاد اشرافی، مشکلات قلبی و عروقی را از مهم ترین عوامل بروز سکته مغزی عنوان نمود و اضافه کرد: احتمال بروز سکته مغزی در افرادی که اختلالات ریتم قلبی و یا مشکلات در ارتباط با دریچه قلب دارند، بیشتر از سایر افراد است.
این متخصص مغز و اعصاب، یکی از علل پایین آمدن میانگین سن سکته مغزی را زندگی شهرنشینی، عدم رعایت رژیم غذایی سالم مانند مصرف فست فودها و مصرف داروهای روان گردان عنوان نمود.
وی در رابطه با سکته های از نوع گذرا که علایم آن زیر ۲۴ ساعت است، اظهار داشت: ضروریست که این افراد هم پس از بروز سکته حتما به پزشک رجوع کنند، چونکه احتمال تکرار سکته در افرادی که علایم گذرا داشته اند، باز هم وجود دارد.
اشرافی با اخطار نسبت به کاهش میانگین سن بروز سکته مغزی در رابطه با میانگین سنی افرادی که گرفتار سکته مغزی می شوند، اظهار نمود: شیوع سکته مغزی پس از ۵۵ سالگی افزایش خواهد یافت و به ازای هر پنج سال افزایش سن، ریسک سکته مغزی بیشتر می شود و سالانه بیشتر از ۱۲ هزار نفر در کشور گرفتار سکته مغزی می شوند.

1401/08/14
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , دارو , رژیم غذایی